Termékek Menü

Zsinórok, drótok, damilok, gyöngyfűző anyagok

A különböző gyöngyfűző technikához, eltérő fűzőanyagokat kell használnod. Kínálatunkban megtaláljátok a népszerű poliamid szálakat (SHAMBALLA karkötők alapanyaga), vagy akár a praktikus gumis damilokat. A legtöbb termékcsoport gazdag szín és méret választékkal áll a rendelkezésetekre.

Gondold át, mire van szükséged és találj rá legmegfelelőbb darabra. Szatén szalagjaink, zsinórjaink az ékszerkészítésen kívül, dekorációs elemként is a hasznodra lesznek! Ha nem találtad meg az igazit, írj nekünk bátran...

A gyöngyfűzés kortalan, és egyben halhatatlan divat. Nem ritka,hogy a nagyszülő az unokájával együtt gyöngyözik, ami nemcsak a tanításról szól. Jól példázza, hogy generációkat fog össze ez a hobbi, ami aztán sokak számára hivatássá avanzsál. De mégis minek köszönhető ez a nagyfokú érdeklődés, és hihetetlen kedveltség? Minden kreatív tevékenység az önkifejezés, és önkiteljesítés legjobb módja. Úgy nyilvánulhatsz meg a nagyvilág felé, hogy közben egy szót sem kell szólnod, vagy éppen egyetlen karaktert sem kell leírnod. Az alkotásaid beszédesek, rólad árulkodnak: a stílusodról, a személyiségedről, az ízlésedről, és a munkához társított alázatodról. Utóbbi az egyik legnagyobb áldás, amivel az ékkészítés során találkozhatsz: önmagadban. Türelem nélkül nincsen siker, s olykor-olykor áldozatokra is szükséged lehet a tökéletes végeredmény érdekében. Ám a mentalitásodról, az ékremekek előállításához fűződő hozzáállásodról kiválóan tanúskodnak a kezed nyomán megszülető ékszerek. A gyöngyökből felépíthető világ egyedi, és megismételhetetlen.

Nincsen két egyforma darab, nincsen két azonos megoldás. Ez még érdekes módon akkor is igaz, ha már egy sokak által elnyűttnek vélt „receptet” használsz. Attól még a te teremtményed a tied marad a maga egyéniségében. Nincsen a saját készítésű ékszereknél jobb ajándék a világon. Ha igazán nagy meglepettséget szeretnél generálni, akkor a kezedbe kell venned az irányítást. A gyöngyfűzés kikapcsol és alkotásra sarkall! Kár úgy tekinteni a gyöngyökkel töltött percekre, mint munkaidőre. Ez még abban az esetben is igaz, ha számodra tényleges munkáról van szó. Ha a feladatodat lelkesedéssel, telve szeretettel végzed, akkor a fűzés pillanatai „kötelességből” örömteli szabadidővé avanzsálhatnak. A lelkesedés, a motiváltság olyan fűszerek, melyek a legkeserűbb másodperceket is édes villanásokká varázsolhatják. Ha mosollyal az arcodon, telve tervekkel ülsz le gyöngyfűzésed tárgya elé, akkor a sikered garantálható. Már csak a megfelelő kellékek beszerzésére van szükséged ahhoz, hogy kiélvezhesd az alkotás semmivel össze nem téveszthető teremtő szabadságát, és boldogságát.