Kiemelt anyag típusaink

A fém alapanyagból szintén számos módon készíthető gyöngy, miután ez is egy könnyen kezelhető, formázható anyag. 
Kínálatunkban a fémötvözet, a réz és a vas alapanyag a leggyakoribb, színekben pedig az ezüst, antik ezüst, a bronz, az arany, a vörösréz és a rosegold.

 

Az üveg az egyik legáltalánosabb gyöngy alapanyag. Számtalan forma, méret, szín készíthető belőle.
Ebben a kategóriában jelenleg 9 nagy termékcsoportot különböztetünk meg webshop-unkban, az adott gyártási, festési technológiának vagy éppen a formának megfelelően. 

 

Az akril vagy műanyag alapanyagból számtalan gyöngy típus és forma készíthető.
 
Az egyik legnagyobb előnye ennek az anyagnak légies súlyában rejlik. Műanyag gyöngyökből könnyed és strapabíró ékszereket fűzhetsz.

 

Porcelán gyöngyeink között megtalálod a nőies, romantikus gyöngyszemeket és az élénk, feltűnő darabokat is. Formában és méretben is széles a választékunk.
A hagyományos kisebb gömböktől kezdve megtalálod a nagyobb hengereket, korongokat is.

 

A gyöngy alapanyagok közül az egyik legkeresettebbek a különböző ásványok.
Mint ismeretes a legtöbb ásványnak gyógyító illetve spirituális sajátosságokat tulajdonítanak, így sok esetben e szempontokat is figyelembe veszik a vásárlásnál, a megjelenés mellett.  

Fontos megjegyeznünk, hogy a leírásoknál különböző szakirodalmakat használtunk fel, mint például Judy Hall: Kristálybibliája, vagy az internetes lexikon - a Wikipédia, de az információkat a mi elképzelésünknek megfelelően, szűrten, a teljesség igénye nélkül jelentettük meg.

Bankkártya logok
Kosár tartalma
0 árucikk
ÁR kedvezmény

FOLYAMATOS kedvezmény - tartsd szem előtt, ÉRDEMES! 

Ha KOSARAD eléri a következő sávok valamelyikét, akkor az itt látható kedvezmény automatikusan levonásra kerül a végösszegből*!

15 000 - 24 999 Ft   10%

25 000 - 49 999 Ft   15%

50 000 Ft-tól     20%

*A kedvezmény az akciós termékek árából nem kerül levonásra!