Termékek Menü

Kiemelt anyag típusaink

A fém alapanyagból szintén számos módon készíthető gyöngy, miután ez is egy könnyen kezelhető, formázható anyag. 
Kínálatunkban a fémötvözet, a réz és a vas alapanyag a leggyakoribb, színekben pedig az ezüst, antik ezüst, a bronz, az arany, a vörösréz és a rosegold.

 

Az üveg az egyik legáltalánosabb gyöngy alapanyag. Számtalan forma, méret, szín készíthető belőle.
Ebben a kategóriában jelenleg 9 nagy termékcsoportot különböztetünk meg webshop-unkban, az adott gyártási, festési technológiának vagy éppen a formának megfelelően. 

 

Az akril vagy műanyag alapanyagból számtalan gyöngy típus és forma készíthető.
 
Az egyik legnagyobb előnye ennek az anyagnak légies súlyában rejlik. Műanyag gyöngyökből könnyed és strapabíró ékszereket fűzhetsz.

 

Porcelán gyöngyeink között megtalálod a nőies, romantikus gyöngyszemeket és az élénk, feltűnő darabokat is. Formában és méretben is széles a választékunk.
A hagyományos kisebb gömböktől kezdve megtalálod a nagyobb hengereket, korongokat is.

 

A gyöngy alapanyagok közül az egyik legkeresettebbek a különböző ásványok.
Mint ismeretes a legtöbb ásványnak gyógyító illetve spirituális sajátosságokat tulajdonítanak, így sok esetben e szempontokat is figyelembe veszik a vásárlásnál, a megjelenés mellett.  

Fontos megjegyeznünk, hogy a leírásoknál különböző szakirodalmakat használtunk fel, mint például Judy Hall: Kristálybibliája, vagy az internetes lexikon - a Wikipédia, de az információkat a mi elképzelésünknek megfelelően, szűrten, a teljesség igénye nélkül jelentettük meg.