Termékek Menü

Dóri - Ékszerdekor-Kézműves Alkotóház

Gondoltunk egy nagyot, hiszen EGYÜTT minden KÖNNYEBB, így útjára indítottunk egy közös programot a legkreatívabb alkotóinkkal. A programba különböző játékainkon, pályázatainkon vagy személyes felkéréseinken keresztül kerültek be az ékszerkészítők. A jövőben is hasonló módon tudtok a projekthez csatlakozni, amiről mindig értesítünk benneteket.

Fogadjátok őket szeretettek és látogassatok el az oldalikra, higgyétek el ÉRDEMES!

Dóri pályafutását szinte a kezdetektől végig követhettük, hiszen nagyon régóta ALKOT velünk, a mi legnagyobb szerencsénkre ❤. Csodás látni, ahogy egy művész fejlődésnek indul és a kezdeti próbálkozások remekművekké fejlődnek.. Dóri az egyik legjobb példája annak, hogy a befektetett energia, tanulás megtérül. Minden megszerzett TUDÁS a folyamatos ELMÉLYÍTÉS mellett érik gyümölccsé.

 Fogadjátok szeretettel Dóri történetét...

"Tóth-Bernát Dóra vagyok, 35 éves,Harsányban élek a családommal, 2 kisfiam van 8 és 3 évesek 
❤
 
Kicsit több, mint 2 éve kezdődött az ékszerek készítése iránti szenvedélyem, bár már gyerekként is szerettem gyöngyöt fűzni, de aztán valahogy ez háttérbe került....az első darabok, a családnak , barátoknak készültek, aztán egyre többen jelentkeznek hogy Ők is szeretnének, így 2018.-ban létrehoztam a saját oldalamat ❤
 
Sokféle dolgot próbáltam, végül az igazi szerelem az ásvány és üveggyöngyökből készült ékszerek, rózsafüzérek, könyvjelzők lettek. Folyamatosan bújom az internetet, nézem a különböző videókat, próbálom folyamatosan fejleszteni a technikámat, felkutatom a minőségi alapanyagokat, csak olyat engedek ki a kezeim közül, amivel én is 100%-ban elégedett vagyok! Keresem a lehetőséget, és ha tehetem, megmérettetem magam!
A Gyöngyékszerbolt, két alkotói pályázatán is sikerült az ékszereimmel a II. helyen végeznem, amire rettentően büszke vagyok!
Szeretnék egyszer, főállásban is a kézművesek világába tartozni, azon vagyok, hogy ez minél hamarabb megvalósulhasson!
Dóri  ❤️"
 
Dóritól rendelni az alábbi felületeken tudtok, kukkantsatok be hozzá...
 
Tartalomhoz tartozó címkék: együtt könnyebb program