Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Köszöntünk Téged!

Egyszer volt, hol nem volt.... Kezdődhetne így is a történet. Ugyanis pár évvel ezelőtt álmodtunk egy nagyot a férjemmel... Megpróbáljuk megvalósítani a mi életünkben is azt, amiről addig csak álmodni mertünk, vagyis hogy abból éljünk meg, amit szeretünk csinálni, ami a hobbink, kilépve a napi 8-10 órás, váltott műszakos munkarend világából. 

Kőhegyiné Tőczik Erzsébetnek hívnak, de a barátaimnak csak Liza. Mint a legtöbb nő én, is szenvedélyes vonzalmat érzek a szép ékszerek iránt, emellett pedig kerestem egy olyan hobbit, amiben alkothatok, és közben kikapcsolódhatok a mindennapi élet mókuskerekéből. Így kezdtem el gyöngyfűzéssel foglalkozni. Ahogy teltek az évek és egyre gyakorlottabb lettem, szebbnél szebb darabok kerültek ki a kezem közül. Egy-kettőt itt már megcsodálhattatok.

A gyöngyök szeretete és a bennük rejlő számtalan lehetőség juttatott el engem és a férjemet arra a döntésre, hogy egy saját vállalkozást építsünk fel erre a termékkörre. Így 2013. januárjában megalapítottuk a Gyöngyékszer Kft.-t és célul tűztük ki, hogy gyöngy és ékszer alkatrész kínálatunkat a vevői igényeknek- a Te igényednek-és az aktuális trendeknek megfelelően alakítjuk ki és bővítjük folyamatosan.

2014. szeptemberében nyitotta meg webáruházunk a kapuját, az azóta eltelt időszakban pedig sikerült egy dinamikusan fejlődő, az ékszerkészítést szeretők körében kedvelt áruházzá kinőnünk magunkat. Ebben köszönjük a TE segítségedet is.

Korábban a blogunkban írtuk, hogy elsősorban arra törekszünk, hogy kedvező áron, gyorsan, jó minőségű termékeket jutassunk el hozzád, hogy még neked is megérje. Ez a szlogen már-már védjegyünkké vált az idő folyamán. 

Másodsorban pedig, hogy több legyünk, mint egy egyszerű webshop. Egy személyes, számodra is biztonságot adó, már-már közösségi élményt nyújtó áruház kialakításán fáradozunk nap mint nap. Így minden kommunikációs felületünkön olyan valós, egyedi tartalmakat osztunk meg veletek, amit mi is hasznosnak és nem utolsó sorban érdekesnek találunk, sok esetben pedig mi is tanulunk belőle. 

Köszönjük, hogy velünk vagy, olvasol minket és aktivitásoddal segíted a mi munkánkat is!   

Kellemes töltődést - mert az ékszerkészítés kikapcsolódás, önmegvalósítás és alkotás egyben!

Gyöngyékszerbolt - az ékszerkészítők édenkertje

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév : Gyöngyékszer Kft.
Szolgáltató székhelye: 1064 Bp. Podmaniczky u. 57 II/14
Adószám: 24250649-2-42
Cégjegyzékszám : 01-09-997853
Cégbíróság  megnevezése: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: info@gyongyekszerbolt.hu
Központi szám: 06-20-523-7734