Termékek Menü

Sajátítsd el velünk az ALAPOKAT lépésről lépésre!

Ebben a menü pontban összegyűjtöttük nektek azokat a videókat, amelyekkel az ALAPOKAT tudjátok elsajátítani velünk lépésről lépésre. 

Itt bemutatjuk nektek, hogy melyik ékszeralkatrész mire való, hogyan kell használni, illetve a legfontosabb alapfogásokat is megtanítjuk nektek.

Gyertek, megszerettetjük veletek az ékszerkészítést!

2021. 09. 21. 12:11:51

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal, eszközökkel, népszerűbb technikákkal. Most fókuszban: ZSINÓROK fajtái Ebben a videóban különböző zsinór típusokkal és azok főbb tulajdonságaival ismerkedhettek meg.

2021. 06. 09. 11:33:01

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal, eszközökkel, népszerűbb technikákkal. Most fókuszban: CSÚSZÓ csomó készítés Ebben a videóban különböző zsinór típusokon tanítjuk meg nektek a ma oly népszerű csúszó csomó készítését. Nagyon egyszerű és annál praktikusabb, ha zsinór ékszereket szeretsz viselni, készíteni!

2021. 05. 04. 15:26:49

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal, eszközökkel. Most fókuszban: CHARMOK, MEDÁLTARTÓK Ebben a videóban bemutatjuk nektek, hogy mire valók és miért oly népszerük ma a különböző charmok, illetve, hogy mik is azok a medáltartók.

2021. 03. 17. 16:39:56

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal, eszközökkel. Most fókuszban: az ESZKÖZÖK Ebben a videóban bemutatjuk nektek, hogy melyik eszköz, melyik műveletben lesz a segítségedre az ékszerkészítések során.

2021. 03. 17. 16:23:56

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal. Most fókuszban: VÉGZÁRÓ megoldások Aprók, de annál nélkülönözhetetlenebbek. Nincs ékszer nélkülük és nem mindig egyértelmű, hogy mit, mire kéne használni. ;) Ebben a részben olyan fém alkatrészekkel ismerkedhettek meg, amelyek segítenek esztétikusan eldolgozni, lezárni az ékszereiteket.

2021. 03. 17. 16:18:55

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal. Most fókuszban: GYÖNGYKERETEK, ÖSSZEKÖTŐK Aprók, de annál nélkülönözhetetlenebbek. Nincs ékszer nélkülük és nem mindig egyértelmű, hogy mit, mire kéne használni. ;) Ebben a részben olyan fém díszítő elemekkel ismerkedhettek meg, amelyek színesebbé, változatosabbá teszik ékszereiteket.

2021. 03. 17. 14:09:28

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal. Most fókuszban: GYÖNGYKUPAKOK, KÖZTESEK Aprók, de annál nélkülönözhetetlenebbek. Nincs ékszer nélkülük és nem mindig egyértelmű, hogy mit, mire kéne használni. ;) Ebben a részben olyan fém díszítő elemekkel ismerkedhettek meg, amelyek színesebbé, változatosabbá teszik ékszereiteket.

2021. 03. 17. 13:54:06

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal. Most fókuszban: STOPPER, CSOMÓFOGÓ Aprók, de annál nélkülönözhetetlenebbek. Nincs ékszer nélkülük és nem mindig egyértelmű, hogy mit, mire kéne használni. ;) Harmadik részünkben az icipici stoppert és a sokat rejtő csomófogót mutatjuk be :) Gyertek, csináljátok velünk...

2021. 03. 16. 16:29:10

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal. Most fókuszban: DRÓTŐR, DELFIN KAPOCS, T-KAPOCS Aprók, de annál nélkülönözhetetlenebbek. Nincs ékszer nélkülük és nem mindig egyértelmű, hogy mit, mire kéne használni. ;) Második részünkben a drótőrt és a kapcsok "kapcsolatát" mutatjuk be :) Gyertek, csináljátok velünk...

2021. 03. 16. 16:25:01

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal. Most fókuszban: SZERELŐPÁLCÁK, SZERELŐKARIKÁK Aprók, de annál nélkülönözhetetlenebbek. Nincs ékszer nélkülük és nem mindig egyértelmű, hogy mit, mire kéne használni. ;)