Termékek Menü

Vásárlás GYORSAN!

Amire már mindenki régóta várt – Kártyás fizetés a Gyöngyékszerboltnál is!

Nem volt kérdés számunkra, hogy ezt a cikket melyik menüpontunkban jelentessük meg, hiszen a gyorsaság és egyszerűség az egyik legnagyobb előnye a bankkártyás fizetési módnak.

Persze ilyenkor mindenki vállán megjelenik a kisördög, aki nem hagy nyugodni és bizalmatlanságot kelt a bankkártyás fizetésekben.

Megnyugtatunk mindenkit, hogy nincs ok az aggodalomra, a 21. században ez a fizetési mód már egy teljesen megszokott és biztonságos lehetőség az internet világában. Sem a boltoknak, sem a bankoknak, sem pedig az online fizetési felületeket szolgáltatóknak nem éri meg esetleges megbízhatatlan partnerekkel szerződni.

A ShoprenterPay egy a webáruházak számára létrejött online bankkártyás fizetési lehetőség, mely a BORGUN bank online fizetési felületét használja.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy jó, de kihallott már a BORGUN-ról?

A BORGUN évtizedek óta megbízható partner az elektronikus fizetések területén. A világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett már hazánkban is.

A Borgun már több évtizede kulcsszereplő az izlandi bankkártya piacon. A világon egyedülállóan fejlett a bankkártya elfogadás ezen a Magyarország méretű szigeten: az összes fizetési tranzakció 98,5%-a kártyával történik. További részletek itt www.borgun.hu

Most sorolhatnánk még az előnyeit, de szerintem próbáljátok ki és higgyétek el nem fogtok csalódni, sőt valószínű rájöttök, hogy sokkal egyszerűbb így végig vinni a rendelést, mint külön belépni a bankodba, hogy át tudd utalni nekünk a rendelés végösszegét.

 

Regis ztráció – amitől már sokan ódzkodtok, de nálunk megéri…

Webáruházunkban lehetőséged van beregisztráltatni magad, akár vásárlás nélkül is. Ennek több előnye is van számodra. Regisztráció után létre jön egy saját fiókod, amiben minden, a vásárlásaiddal, kívánságaiddal kapcsolatos eseményeket nyomon tudsz követni. Például, ha még csak válogatsz és nem szántad el magad a rendelés véglegesítésére, nyugodtan elhagyhatod az oldalt, mert újra belépve a kosárba helyezett termékeid nem vesznek el . Így bármikor kiegészítheted a rendelésedet, ha újabb gyöngyszemeket álmodtál bele ékszer terveidbe.

Alkalmanként kapsz tőlünk, olyan hasznos információkat tartalmazó hírlevelet, mint például újdonságaink, ajándékaink, gyöngyfűzéshez használható tippjeink vagy éppen legfrissebb történeteinket.

Kezdő gyöngyfűzők hasznos tippeke t kapnak az alap mozdulatokhoz, míg a profi ékszerkészítők a legújabb ékszer őrületekről olvashatnak nálunk...

 

Kívánságlista – ha még nem vagy kész a vásárlásra…

Az áruház egy hasznos opciója, hogy minden terméknél lehetőséged van azt nem a kosaradba, hanem csak kívánságlistára helyezni. Úgy gondoljuk ez az applikáció a Gyöngyékszerbolt esetében különösen hasznos, hiszen sokszor előfordulhat, hogy még nem tudod pontosan, hogy mi mihez passzol, mit mihez szeretnél felfűzni.

Ha épp nem szeretnél, vagy tudsz vásárolni , de az adott gyöngy, ékszer alkatrész felkeltette az érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint betenni azt a kívánságlistádra és ott bármikor könnyen megtalálod, valamint egy gombnyomással áthelyezheted őket a kosaradba.

A listádat egyszerűen megoszthatod ismerőseiddel a különböző közösségi portálokon, ha például szükséged van legjobb barátnőd megerősítésére vásárlás előtt.

 

Keresés...

Sok esetben előfordulhat, hogy nem tudod a pontos terméknevet, amire keresnél. A keresési funkciót megkönnyíti egy kategória szerinti keresési lehetőség , ahol a kategória nevek alapján, már sokkal könnyebben találhatsz rá a keresett gyöngyszemekre. A kategóriafát a lehető legérthetőbben próbáltuk felépíteni, ezzel is segítve vásárlásaitokat.