Paracord zsinórok, csattok, karabínerek

Fiúk, férfiak figyelem, íme egy ékszer alapanyag, ami elsősorban nektek szól. Ma már a ti megjelenésetek is elképzelhetetlen egy-egy trendi, karakteres kiegészítő nélkül. Hallottatok már a PARACORD karkötőkről? Az elmúlt egy évben jött be a divatba a fonott karkötők ezen vastag, robosztus, férfiasabb változata.

A PARACORD elnevezés az angol parachute cord kifejezésből származik, vagyis nemes egyszerűséggel ejtőernyős zsinórból fonják ezeket a kiegészítőket. Ebből kifolyólag bátran állíthatjuk, hogy az elkészült darabok elnyűhetetlenek, strapabíróak lesznek. Persze a naturális, férfias színek mellett megtalálhatóak a nőiesebb árnyalatok is, mert tudjuk, a nőket bármilyen ékszer csak még szebbé teszi wink.

A zsinórokon kívül szükséged lehet még megfelelő csatokra, karabinerekre, természetesen attól függően, hogy a méret állító, csúszó részt miből szeretnéd elkészíteni, magából a zsinórból vagy feldobod egyéb alkatrészekkel.

Bankkártya logok
Kosár tartalma
0 árucikk
ÁR kedvezmény

FOLYAMATOS kedvezmény - tartsd szem előtt, ÉRDEMES! 

Ha KOSARAD eléri a következő sávok valamelyikét, akkor az itt látható kedvezmény automatikusan levonásra kerül a végösszegből*!

15 000 - 24 999 Ft   10%

25 000 - 49 999 Ft   15%

50 000 Ft-tól     20%

*A kedvezmény az akciós termékek árából nem kerül levonásra!