Termékek Menü

SHAMBALLA gyöngy - átfúrt shamballa gyöngy

SHAMBALLA kínálatunkban megtaláljátok az átfúrt és a félig fúrt gyöngyszemeket egyaránt.

A szivárvány minden színéből válogathatsz a sztenderd fehérrel kezdődően, a lágy pasztell színeken át, egészen az extrém sötét árnyalatokig.

Elkészült ékszeredben ragyogj úgy mint egy sztár!

Shamballa, az ékszerkészítés varázsigéje

Ha meghallod, hogy Shamballa vajon mi jut eszedbe először? Ha jártas vagy az ékkészítés világában, akkor nyilván a gyöngyök ugranak be, melyekkel gyerekjáték az ékremekek megalkotása. De, ha most figyelsz fel először erre a különleges csengésű szóra, akkor jogosan gondolhatnád azt, hogy valami ősi varázsigét mormolunk, aminek hála csodákra lehetsz képes… Bár utóbbi állítás sem hamis, mivel ezen gyöngyöknek köszönhetően tényleg remekeket hozhatsz létre, melyek pazarul képviselhetik egyéniségedet, egyediségedet, személyiségedet. A termékpalettánk tagjai között találhatsz félig, vagy teljesen átfúrt Shamballa gyöngyöket is, és a színek tekintetében sincs okod panaszra. A hagyományosnak mondható fehér csak a kezdet, a lágy pasztellszínek varázslatos megoldások, de az egészen sötét árnyalatok is elbűvölhetnek. Ilyen feltételek mellett igazi öröm az ékremekek kitalálása, megalkotása, mert nincsenek korlátozó tényezők, melyek beszűkítenék a lehetőségeidet. Bátran gondolkozhatsz extrém, vagy éppen exkluzív formákban, melyek stílusjegyeikkel igazi ékkülönlegességekké avanzsálhatnak a kezedben.

A minőségi alapanyaghasználat elsőbbséget élvez, túl persze az esztétikus jellemvonásokon. Ha úgy határoztál, hogy itt az idő, valami egészen kreatívat alkotni, akkor a Shamballa gyöngyökben nem fogsz csalódni. Szépségükön túl nagyfokú megbízhatóságuk az, ami megalapozza nem csak a hangulatodat, hanem az ékszereidet is. Nem kell attól tartanod, hogy a rááldozott időd, energiád kárba vész, mert a karkötőd, vagy éppen nyakláncod néhány hét hordás után darabjaira hullik. A minőségnek ára van, ez tény, ám a jó hír, hogy áruházunkban a legkedvezőbb ajánlatok közül válogathatsz. Nem elég, hogy a Shamballa gyöngyök variálhatósága megunhatatlan, nem elég, hogy a paletta hihetetlenül sok verziót tartalmaz, még az árak miatt sem kell aggódnod. A pénztárcád feláldozása nélkül valósíthatod meg ékekkel kapcsolatos álmaidat. A Shamballa gyöngyök adottak, tehát az alap sziklaszilárd, s elhatározásod, türelmed, s alázatod csak, és kizárólag szemkápráztató végeredménnyel járhat.