Termékek Menü

Morvai Gabi - egyedi gyöngyékszer

Gondoltunk egy nagyot, hiszen EGYÜTT minden KÖNNYEBB, így útjára indítottunk egy közös programot a legkreatívabb alkotóinkkal. A programba különböző játékainkon, pályázatainkon vagy személyes felkéréseinken keresztül kerültek be az ékszerkészítők. A jövőben is hasonló módon tudtok a projekthez csatlakozni, amiről mindig értesítünk benneteket.

Fogadjátok őket szeretettek és látogassatok el az oldalikra, higgyétek el ÉRDEMES!

Ha gyöngyfűzést, mint MŰVÉSZET említjük, akkor Gabi munkássága a tökéletes megtestesítője ennek az ágnak. Fantasztikus precizitás, alkotói munka és technika rejlik mindegyik alkotása mögött. Nem meglepő, hogy ilyen CSODÁK kerülnek ki a kezei közül hiszen már 15 éves múltra tekint vissza a gyöngyökhöz fűződő kapcsolata, amit lehet talán SZERelemként is emlegetni. ❤

Fogadjátok szeretettel Gabi történetét...

"Morvai Gabinak hívnak. Közel tizenöt éve foglalkozom gyöngyfűzéssel. Mint mindenki, én is mintákat követve kezdtem dolgozni. Aztán szépen lassan eltűntek a minták és ma már a saját képzelőerőm motivál. Fűzés közben mindig az jár a fejemben, hogy vajon mit tudok kihozni a kezemben lévő anyagból. Az eredmény persze sokszor egészen más lesz, mint amit az elején elképzeltem... :)

Az alkalmazott technikák közül a gyöngyhímzést és a sújtáskészítést helyezem előtérbe, ám sokszor dolgozom vegyes technikával is.

Többször veszek részt pályázatokon, eddigi legnagyobb eredményem, hogy a Magyar Kézművesség 2016. és 2018-as versenyének és kiállításának díjazottja voltam. Munkáim rendszeresen kiállításra kerültek Budapesten a Duna Palotában illetve megjelentek az AMKA Magyar Kézművességről szóló háromnyelvű albumában.

 

Mivel szeretem a szép dolgokat, mindig minőségi alapanyaggal dolgozom. Eddig barátaimnak, ismerőseimnek szereztem velük örömet egy-egy ünnepi alkalomkor.

Most Te is lehetőséget kapsz arra, hogy betekints alkotásaimba és válassz magadnak vagy másnak egyet-egyet belőlük egyedi ajándékként. Hiszem, hogy egy jól megválasztott kiegészítő, viselőjének egyediséget kölcsönözve, életre szóló darabbá válhat."

https://www.instagram.com/gabimorvai/ 

https://morvaigabigyongyei.ewk.hu/gyongyhimzes/

 

Tartalomhoz tartozó címkék: együtt könnyebb program