Termékek Menü

Kriszti - Gyöngyszem

Gondoltunk egy nagyot, hiszen EGYÜTT minden KÖNNYEBB, így útjára indítottunk egy közös programot a legkreatívabb alkotóinkkal. A programba különböző játékainkon, pályázatainkon vagy személyes felkéréseinken keresztül kerültek be az ékszerkészítők. A jövőben is hasonló módon tudtok a projekthez csatlakozni, amiről mindig értesítünk benneteket.

Fogadjátok őket szeretettek és látogassatok el az oldalikra, higgyétek el ÉRDEMES!

Kriszti alkotásaival elsőként a 2019-es éves pályázatunkon találkoztunk, de legnagyobb szerencsénkre, azóta is sok játékunkon gyönyörködhetünk bennük. Fantasztikus látni, hogy az apró kásagyöngyökből hogyan rajzolódnak ki a különböző  minták, formák. Aprólékosság, összhang, finomság, talán ezekkel a jelzőkkel lehet a legjobban leírni Kriszti ékszereit.  ❤

De győződjetek meg róla magatok...

 

"Varga Andrásné Kriszti vagyok. A Somló-hegy lábánál Devecserben lakom. Jó pár éve kezdtem el a gyöngyhorgolással foglalkozni, mint külföldre bedolgozó. Nagyon megszerettem és úgy döntöttem, hogy itthon is megmutatom ezt a technikát.

Vásároltam egy két hozzávalót és nekifogtam.

Az ékszerek mellett készítek könyvjelzőket, hajcsatokat, karácsonyi figurákat. Még nagyon sok terv van a fejemben. Pár hónapja kérésre ásványgyöngyökből is készítettem nyakláncokat, karkötőket. Ha meglátok, egy gyöngyöt vagy egy medált már látom is magam előtt a kész ékszert.

A Gyöngyékszerbolt alkotói pályázatán mindig részt veszek, szinte mindig eredményesen.

Imádok alkotni!"

 

Gyertek és rendeljétek meg Krisztitől, amit megálmodtatok, itt...

 

https://www.facebook.com/gyongyszem.ekszer

 

Tartalomhoz tartozó címkék: együtt könnyebb program