Termékek Menü

Fülbevalók

Ebben a kategóriában már kész szebbnél szebb fülbevalók közül válogathattok. Ha épp nincs időtök vagy kedvetek alkotni, vagy csak nem szeretnétek vele bajlódni, akkor ez a termékcsoport a kedvecetek lesz. 

Érdekes lehet készítői szemmel is, hiszen meríthettek egy-egy inspirációt belőlük, vagy akár tovább is gondolhatjátok őket az alkotás és a kreativitás teljes szabadságával. 

minőséget és az igényeiteket továbbra is szívügyünknek tartjuk, írj bátran az elképzelésedről...

Rendezés:
Nézet:

Ha épp nincs kedved alkotni

Gyakran előfordulhat, hogy ihlet híján egy kicsit szüneteltetned kell az ékszerkészítést. Ez azonban még nem ok arra, hogy lemondj a szebbnél szebb nyakláncok, fülbevalók vagy karperecek viseléséről. Az orvosi fém fülbevaló kiváló alapanyagok felhasználásával készül, ami garanciát ad a termék időtállóságára. Ha épp nincs kedved az alkotáshoz, vagy erre a hobbidra már nem jut időd, akkor bátran válogathatsz a kész ékszerek között is. Az orvosi fém fülbevaló remek választás, ha számodra is fontos a stílusos kinézet és a profin összeválogatott ruháidat prémium minőségű ékszerekkel is fel szeretnéd dobni. A széles választék garantálja, hogy rövid időn belül rátalálj a kedvenc darabjaidra és kiélvezd azok minden előnyét. A kész fülbevalók sokféle színben és formában a rendelkezésedre állnak, így legfeljebb csak a bőség zavara vethet gátat a vásárlásnak.

A termékek teljes mértékben hipoallergének, ami azt jelenti, hogy akkor is bátran viselheted őket, ha érzékeny a bőröd az idegen anyagokra. Az orvosi fém fülbevalók minden igényt kielégítenek, ami az ékszerviseléssel kapcsolatban felmerülhet. Ha a kisebb, visszafogottabb modelleket kedveled, amik hivalkodás nélkül tesznek elegánssá, akkor ez a kategória sok különlegességet tartogat a számodra. Többek között van apró gömbös, szív vagy csepp alakú kivitelezés is, de bizonyos termékek esetén cirkóniakővel is kombinálva van a fém keret. Mivel az orvosi fém fülbevalók nagy színválasztékban állnak rendelkezésedre, így akár mindig az aktuális hangulatodnak megfelelő darab díszeleghet a füledben.