Termékek Menü

Gyűrűalapok

FONTOS! A terméknevekben szereplő ezüst, arany, bronz. antik ezüst kifejezések minden esetben a termékek színére utalnak, nem az anyagára. Az alapanyag információt a termékoldalakon a jellemzők és a paraméterek között is megtaláljátok!

Rendezés:
Nézet:

Nem vitás, hogy a gyűrű az egyik legkülönlegesebb ékszer, amit viselhetsz. A fülbevalókkal, nyakláncokkal ellentétben az ujjadon pihenő gyűrűk mindig szem előtt vannak, így bármikor lehetőséged adódik arra, hogy gyönyörködj bennük egy kicsit. Bármelyik elképzelésedet is szeretnéd megvalósítani, nagyon fontos a megfelelő gyűrűalap kiválasztása. Ha eddig azt gondoltad, hogy nincs nagy különbség az egyes fajták között, akkor most lerántjuk a leplet a valóságról! Először is vannak gyermek és felnőtt gyűrűalapok. Tehát, ha a csemetédet vagy esetleg az egyik közeli ismerősöd kislányát szeretnéd megörvendeztetni egy kedves, szívhez szóló ajándékkal, akkor nincs akadálya annak sem, hogy egy saját készítésű gyűrűvel lepd meg.

Ebben az esetben a 9 milliméteres gyűrűalapok közül választhatsz, amelyek többek között lila, magenta, narancs, neonzöld, rózsaszín és kék színben is elérhetők. A kínálatban akkor is megtalálod, amit keresel, ha saját részre vagy más felnőttnek szeretnél ékszert készíteni. Ebben az esetben a tányéros és a lencsés gyűrűalapok is a rendelkezésedre állnak, amikre nagyon egyszerűen rögzítheted a kedvenc színű, alakú gyöngyeidet. A lencsés típusok között vannak kerek és ovális formájúak is. Ha valamiért a ragasztás nem tűnik szimpatikus megoldásnak, és a gyöngyök félig ki vannak fúrva, akkor a platina gyűrűalapokat ajánljuk a figyelmedbe, amelyek kifejezetten fúrt gyöngyökhöz készülnek. Ha pedig igazi különlegességre vágysz, akkor a díszes kialakítású, indás típusok között keresgélj!