Termékek Menü

Akasztós és beszúrós fülbevaló alapok és hátsók

Fülbevaló alkatészeink között akasztókat és beszúrós fülbevaló alapokat egyaránt találtok. Válasszátok ki a legmegfelelőbbet méretben és színben is! 

FONTOS! A terméknevekben szereplő ezüst, arany, bronz. antik ezüst kifejezések minden esetben a termékek színére utalnak, nem az anyagára. Az alapanyag információt a termékoldalakon a jellemzők és a paraméterek között is megtaláljátok!

Az ékszerkészítés sokak kedvelt elfoglaltsága, és ma már az alapanyagok beszerzése is nagyon egyszerű. A fülbevaló alap online is elérhető, így néhány kattintással hozzájuthatsz a kiszemelt elemekhez. De vajon miért is szeretjük annyira a saját kézzel készült ékszereket? Míg évezredekkel ezelőtt az emberek a környezetükben fellelhető természetes alapanyagokból maguk készítették kiegészítőiket, addig napjainkban mindent készen kapunk, és a kínálat is minden korábbinál szélesebb. Ennek ellenére tény, hogy a saját kreativitás megélése és az alkotás öröme sokakat sarkallnak arra, hogy elsajátítsák a gyöngyfűzés művészetét. A bármely alkalomra ideális fülbevalók segítségével kiemelhető a nyak szépsége, de a megfelelő típussal a fejforma is alakítható optikailag.

Kezdők számára sokféle minta elérhető online, de mielőtt belevágsz, érdemes többféle gyöngyöt beszerezned. A fülbevaló alap is nélkülözhetetlen, így a keresgélés közben ezeket is célszerű a kosárba helyezni. Mai, internet uralta világunkban a kézműves tevékenységek kiválóan alkalmasak arra, hogy kicsit befelé figyelj, és közben saját személyiséged teljesíthesd ki, méghozzá kreatív módon. A fülbevaló alap és a gyöngyök segítségével pedig olyan végeredmény születhet, amely akár ajándékba is megállja a helyét. Ne feledd, a kreatív elfoglaltságok képesek igazán kikapcsolni, és egyúttal gondoskodnak arról is, hogy új energiákkal telítődj. Lógós és beszúrós fülbevalókat is készíthetsz, a rajta elhelyezett formák, minták pedig valójában fantáziádra vannak bízva. Fülbevaló alap rendelésekor gondolj későbbi terveidre is, hiszen az elfoglaltság valószínűleg beszippant majd, és legközelebb már a nyakláncok készítése ragadhat magával.