Termékek Menü

Fém charmok

FONTOS! A terméknevekben szereplő ezüst, arany, bronz. antik ezüst kifejezések minden esetben a termékek színére utalnak, nem az anyagára. Az alapanyag információt a termékoldalakon a jellemzők és a paraméterek között is megtaláljátok!

Rendezés:
Nézet:

A charmok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek napjainkban, és sokan teszik le a voksot a felhasználásukkal készült karkötők mellett. Az ok nem más, mint amiért már évezredekkel ezelőtt is viseltek az emberek ékszereket, ez pedig az önkifejezés egyfajta módja. Ugyan a történelem során a kiegészítők gyakran társadalmi hovatartozást és anyagi helyzetet igyekeztek kifejezésre juttatni, de ma már nagyrészt a személyiség ilyen módon történő megélése, megmutatása a cél. Ennek érdekében a karkötőn viselt charmok remek választásnak bizonyulnak. Segítségükkel rendszerint az életút egy-egy jelentős szakaszát szokták jelezni, de akár az érdeklődési körre vagy a szeretett személyekre is utalhatnak a charmok. A méregdrága megoldások helyett akár saját kézzel is elkészítheted ezeket, hiszen sokféle ékszer alapanyag megtalálható napjaink kínálatában.

A csiszolt üveg medálok, medálalapok között mindenki megtalálhatja azokat a típusokat, amelyekre szüksége van. Ne feledkezz meg a medáltartó kapcsokról sem, hiszen ezekkel rögzítheted az elkészült remekművet a karkötőn. A charmok egyébként ajándékba is megállják a helyüket, hiszen így olyan személyre szabott meglepetést készíthetsz, amely közel áll a megajándékozott ízléséhez, világnézetéhez. A charmok sokkal többet jelentenek viselőjük számára, mint pusztán ékszereket, hiszen az önkifejezés lehetőségét kínálják azok. A gyöngyfűzés szerelmesei körében is igen kedveltek ezek az aprócska ékszerek, és nagy tudomány sem szükséges ahhoz, hogy igényes végeredmény születhessen.aHa sorra vennénk, hogy melyik a legnépszerűbb