Termékek Menü

Zöld – a természet, a béke és a nyugalom nagykövete

Végre itt van az igazi forró nyár. Nem is tudok jobbat elképzelni, mint egy hűsítő limonádé mellett egy óriási, lombos fa árnyékában a kedvenc hobbimnak hódolni.

Imádom, ahogy életre kel ilyenkor a természet és gyakorlatilag minden zöldbe borul. Nem is kell mást tennünk ahhoz, hogy feltöltődjünk, mint a hétköznapi rohanásban egy kicsit megállnunk és nézni, figyelni egy-egy csodás növényt. Ilyenkor úgy érzem a kreativitás is szárnyalóbb, mint bármely másik évszakban, mindig kihasználom, és sokszor így születnek meg a legszebb ékszerek.

Ha már természet, és zöld, akkor nézzük csak, hogy idén a zöldnek mely árnyalatai a legnépszerűbbek, íme…

Az év színe a lombzöld, illetve a sötétebb árnyalatú kelzöld.

Ezeket a nyugtató színárnyalatokat nem csak ruháinkon csempészhetjük be életünkbe, hanem szebbnél szebb ékszerekkel is.

Típusban, formában és árnyalatban is számtalan ZÖLD gyöngyszemet találtok webáruházunkban.

Ásványgyöngyeink között a malachit, az achát és a jáde is képviseli a természet és a nyugalom színét. A zöld színt a szív csakrához kötik, így jelképezi önmagunk ismeretét, a szeretet képességét, a folytonos életet, az újjászületést. A nyugalom és az enyhülés színe, benne van az élet teremtő, gyógyító, megújuló ereje.

Minél több zöld színnel veszed magad körül a környezetedben, annál könnyebben alakíthatsz ki egy kiegyensúlyozott, egészséges, elégedett életet.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog