Termékek Menü

Viki - Kreatív Kincseim

Gondoltunk egy nagyot, hiszen EGYÜTT minden KÖNNYEBB, így útjára indítottunk egy közös programot a legkreatívabb alkotóinkkal. A programba különböző játékainkon, pályázatainkon vagy személyes felkéréseinken keresztül kerültek be az ékszerkészítők. A jövőben is hasonló módon tudtok a projekthez csatlakozni, amiről mindig értesítünk benneteket.

Fogadjátok őket szeretettek és látogassatok el az oldalikra, higgyétek el ÉRDEMES!

Viki munkáival az idei nyári FB játékunkon keresztül találkoztunk először, de szinte azonnal beleszerettünk. A technika, amit Viki alkalmaz nem bonyolult, de ahogy a színekhez, kompozíciókhoz nyúl az elragadó, és ugye tudjuk, hogy sokszor az egyszerűségben rejlenek a legnagyszerűbb dolgok. Nem véletlen, hogy nem tudtunk elmenni karkötői mellett, amikor a játékunk alap szempontja volt, hogy ÉLETIGENLŐ alkotások szülessenek. Viki, nem túl gondolva, tökéletesen hozta a feladatot. A pályázott ékszerből pedig csak úgy sugárzott az ÉLETSZERETETE.  ❤

Ismerjétek meg Vikit közelebbről...

"Kesztyüs-Nagy Viktória vagyok. Az ásványok mindig is nagy szerepet játszottak az életemben, apránként ismerkedtem meg velük (de még mindig tanulom őket). Hiszem, hogy ösztönösen ráérez az ember arra, amire szüksége van, hogy melyik segíti őt az aktuális helyzetben.

 

Először én is csak magamnak készítettem ásvány-, illetve egyéb karkötőket, mivel ismerőseimnek is tetszett így 2019-ben bevettem a vállalkozásomba és most már ezt is szenvedéllyel készítem.

 

Imádom, hogy mindegyik egyedi és magával ragadó. Tudom, hogy minden Nőnek kell egy kis csillogás, ezt bele is csempészem az én kis kincseimbe is.

A letisztult és finom darabokat szeretem, sokszor állítok össze adott problémára, személyre szólóan ékszert.

Elsősorban karkötő és kulcstartó, ritkább esetben könyvjelző kerül ki a kezeim közül, ezeket találjátok meg az oldalamon is. "

Nézzétek meg itt, hogy milyen kreatív kincseket készít Viki nektek...

https://www.facebook.com/kreativkincseim

Tartalomhoz tartozó címkék: együtt könnyebb program