Termékek Menü

Vásárolj nálunk és készítsd el álmaid ékszereit!

Ha a mindennapokban szívesen fordítasz időt arra, hogy kiválaszd a különböző ékszer alapanyagokat és különböző módokon összetársítsd ezeket, akkor bizonyára örömödre szolgálnak az új színek, formák, anyagok. 

 

 

 

 

Nálunk mindig találhatsz valami újdonságot, ugyanis törekszünk arra, hogy újra és újra elhozhassuk a legszebb, legújabb termékeket számodra. A gyöngy webáruház mindig a rendelkezésedre áll, bármikor is fogsz hozzá az elképzelésed szerinti ékszerek megalkotásához. Ha nagyjából letisztult a fejedben a kép arról, hogy pontosan milyen színű, stílusú és formájú ékszereket szeretnél létrehozni, akkor a következő lépés az alapanyagok kiválasztása lesz.

Nálunk a különböző típusú gyöngyök egész tárházából válogathatsz. Kínálatunkban többek között az üveg-, az édesvízi, a gyanta-, a műanyag  és a porcelán gyöngyök is szerepelnek, de akkor is megtalálod a számításodat, ha a Shamballa vagy a Swarovski gyöngyöket keresed. A gyöngy webáruházban azokat az alkatrészeket is beszerezheted, amikkel szépen meg tudod oldani az egyes elemek csatlakozását, záródását. A köztes elemek, távtartók, kapcsok, láncvégek, végzárók esetében is meglehetősen széles a repertoár.

Fontos, hogy tudd, mi az esztétikus kinézet mellett, a minőségi anyagválasztékra is nagy figyelmet fordítunk. Ha a gyöngy webáruházból választod ki a szükséges termékeket, akkor olyan ékszereket tudsz majd létrehozni, amiket bármikor felvehetsz, hiszen a tartós jellegüknek köszönhetően, a mindennapos igénybevétel ellenére is sokáig örömödet lelheted a használatukban.