Termékek Menü

Üveglencsék személyre szabott medálok készítéséhez

Közeleg az egyik barátnőd, rokonod vagy kollégád születésnapja, de még nem találtad ki, hogy milyen ajándékkal leped meg e jeles nap alkalmából? 

 

 

 

 

Akkor érdemes számításba venned, hogy a saját magad által készített ékszerrel okozol örömet az ünnepeltnek. Egy esztétikus kialakítású nyaklánc mindig tökéletes választás, hiszen a hétköznapokban és különleges alkalmakkor is egyedivé varázsolja a megjelenést. Amennyiben személyre szabottá szeretnéd tenni, akkor a megfelelő paraméterekkel rendelkező üveglencse beszerzését is tűzd napirendre.

Manapság már rengeteg szuper ötletet lehet találni az interneten, amiknek a megvalósítása csupán egy kis kézügyességet és egy csipetnyi kitartást igényel. Az üveglencse tökéletesen alkalmas arra, hogy egy apró fotót, szalvétát vagy valamilyen egyedi mintát tartalmazó anyagot tegyél alá. A megfelelő szögben domborodó és átlátszó hatást biztosító felülete kiemeli a megjeleníteni kívánt képet, amivel egyedivé teheted a gondosan kialakított kompozíciót.

Gondolj csak bele, hogy mekkora mosolyt csalhatsz az ünnepelt arcára, ha meglátja, hogy az üveglencse alatt egy közös élményt megörökítő fénykép lapul, de természetesen csak a fantáziád és a kreativitásod szabhat határt annak, hogy milyen medált hozol létre. A weboldalon szereplő üveglencse kínálat rendkívül széles, aminek köszönhetően többféle méretű változat is a rendelkezésedre áll. Egyszerre akár többet is érdemes beszerezned, hiszen könnyen megeshet, hogy az alkotás közben kedvet kapsz ahhoz, hogy magadat is megörvendeztesd egy szép nyaklánccal.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog üveglencse üveglencse olcsón