Termékek Menü

Trendi NYÁRI zsinór karkötő készítő szett

Ár:
890 Ft
Cikkszám: ZSINORDIY

Jellemzői: alkotás könnyedén, trendi NYÁRI zsinór karkötők teljes egészében összekészítve neked, nektek az utolsó gyöngyszemig, SZÍVHEZ szóló személyes üzenetekkel, szimbólumokkal - végtelen jel, virág, hajókormány stb. Vajon melyik üzenet jut el hozzád?

Mellékeljük az összekészítés YOUTUBE videó linkjét, ahol lépésről lépésre végig kísérünk Titeket az elkészítésen

FONTOS:  a zsinór mennyiséget ráhagyással tettük a csomagokba, hogy biztos elegendő legyen a készülő ékszeredhez, méretedhez

Válaszd ezt, mert...: tudjuk mindaddig amíg alkotunk, értelmes dolgot csinálunk, nincs válogatás, nincs időrablás, egy kattintás és egy csodás szett máris a tiétek

Elérhetőség: 6 db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Megálmodtuk a limitált szériás karkötő készítő szettjeinket, amibe igyekeztünk belecsempészni minden értéket, amit nektek átadni és a piacon képviselni szeretnénk.
Lepjétek meg vele magatokat, vagy barátaitokat, szeretteiteket, készítsétek el nekik könnyedén minden válogatás, sikertelenség nélkül, vagy ha jó a kézügyességük alkossanak ők maguk, vagy veled együtt, mert a közös alkotás igazán nagy ÉLMÉNY. Hiszen tudjuk -  "Mindaddig, amíg alkotunk, értelmes dolgot csinálunk." Limitált kiadás, csak a készlet erejéig.

Anyaga viaszolt poliészter, antik ezüst fém összekötők, üveglencse, idézet
Szín sárga, pink, tengerész kék, piros, csokoládé

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók

Kapcsolódó termékek