Termékek Menü

Szatén szalag elegáns ékszerekhez

Az ékszerkészítés előtt az egyik legfontosabb kérdés, ami felmerülhet, hogy a gyöngyök mire legyenek felfűzve. 

 

 

 

 

A színes repertoár lehetővé teszi, hogy kedvedre válogass a különböző cérnák, damilok, illetve gumik között, de akár a szatén szalag felhasználása mellett is dönthetsz. Az, hogy melyik a legideálisabb választás, csak a saját megítélésedtől és az ékszer rendeltetésétől függ. Amennyiben a hétköznapokra szánod az ékszereket, akkor legfeljebb csak az okozhat fejtörést, hogy melyik anyag bírja a legjobban a rendszeres igénybevételt.

A mindennapi tevékenységek közepette az ékszerek gyakran beleakadnak más tárgyakba, és ilyen helyzetekben szerencséd van, ha a zsinórok kibírják a megpróbáltatásokat és nem szakadnak el. Más a helyzet, ha exkluzív eseményekre készülsz, és a saját kezűleg készített ékszerek azt a célt szolgálják, hogy lehengerlővé tedd velük a megjelenésed. Ebben az esetben egy csodás színben pompázó szatén szalag a lehető legjobb választás.

Nemcsak azért, mert különlegessé teheted vele a kinézetedet, hanem azért is, mert nagyon egyszerű dolgozni vele és változatos formában tudod felhasználni. Ha esküvőre, bálba vagy más ünnepélyes rendezvényre vagy hivatalos, akkor a szatén szalagból készített ékszerek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a “dress-code”-nak megfelelő legyen az öltözéked. Nem számít, hogy egy elegáns blézert viselsz-e vagy esetleg koktélruhát választasz a gardróbból, hiszen minden esetben számíthatsz arra, hogy a színben passzoló szatén szalag tökéletes kiegészítőjévé válik a szettednek.

Tartalomhoz tartozó címkék: szatén szalag színes szatén szalag