Termékek Menü

Szatén szalag - a különlegesen sokoldalú kiegészítő, most 30% kedvezménnyel

A szatén szalagot nem érdemes kispórolnod otthoni, kreatív kelléktáradból, hiszen a különleges, exkluzív események fénypontja lehet. Dekoráció a javából. Olyan kiegészítő, mely hihetetlenül fel tudja dobni az adott esemény hangulatát, díszítő hatásának köszönhetően.

Közeleg az év legnagyobb ünnepe, erre hangolódva, október első hetében 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg szatén szalagjaink valamennyi árnyalatát!

Íme, még néhány inspiráló ötlet a szatén szalagok sokoldalúságára…

Ha születésnapra szeretnél ütős meglepetéssel készülni, akkor a lélegzetelállító díszítés nem maradhat el. Ha minden kreatív elem a helyére került, ha valóban úgy néz ki minden, ahogy elképzelted, és megálmodtad, akkor garantálható, hogy az ünnepeltnek leesik az álla, ha meglátja a megtestesült tündérvilágot. A célodat ezzel tehát maradéktalanul elérheted.

A szatén szalag az esküvők elmaradhatatlan kelléke is egyben. Nem csoda, mivel színárnyalatainak hála úgy variálhatod, ahogyan csak akarod. Nem vagy kötve sablonos elképzelésekhez, nem kell ragaszkodnod egy-egy, beváltnak bélyegzett, de neked túlzottan régimódinak tűnő elvhez. Alkosd meg szabadon a saját egyedi világodat, és hagyd, hogy a kiegészítők a kezed alá dolgozzanak.

Amikor szeretettel, nagy odafigyeléssel állsz neki megtervezni, megvalósítani a dekoráció részleteit, hogy aztán kiadva az egészet elementáris erővel hasson minden jelenlévőre, az bizony érezhetővé válik a kellékeken, magyarul a harmónia a levegőben életre kel. Az ilyen körülmények között megünnepelt események: esküvők, születésnapok, házassági évfordulók olyan mementókká válnak, melyeket soha nem felednek el a résztvevők. A szatén szalagokat ráadásul az esemény után meg is őrizhetik az ünnepeltek, így bármikor újra elővarázsolhatják vele együtt a felejthetetlenül boldogító élményeket.

Tartalomhoz tartozó címkék: akciók