Termékek Menü

Swarovski gyöngyök - a kristályba zárt csoda

Manapság a Swarovski nevét talán már csak keveseknek kell bemutatni, hiszen bárhova néz az ember, ezek a ragyogó csodák néznek vissza ránk nem csak ékszer formájában, hiszen a Swarovski a kiegészítőktől egészen a háztartási berendezésekig minden fronton belopta magát az emberiség szívébe. 

 

 

Csoda, hogy a mi áruházunkba is bekerült?  Magáról a kövekről: kristályos kinézetét nem másnak köszönheti, mint a csiszolásnak! A legmodernebb technológiának, no meg a szigorú ellenőrzésnek hála drágaköveket megszégyenítő csillogással ragyog akár nyakék formájában (ide tartozik minden, ami ékszer: karkötő, gyűrű, fülbevaló, gyöngy, charm, medál), akár csillárnak felfűzve - hogy a felkapcsolt izzók fényét ezer felé törje, ahogyan ezt a célt szolgálják a kis szobrok is az ékszerboltok kirakatában!

Egy azonban vitathatatlanul alap a Swarovskival kapcsolatban: eleganciát sugároz magából! Így hát nem vitás, ha igazán különleges szépséget alkotnál gyöngyből fűzve, akár díszítőelemként fűzöl párat a többi gyöngy közé, akár csak és kizárólag a Swarovski gyöngyöket használod, garantáltan kiragyog alkotásod a megszokott sablonok közül! Ne habozz, nézd meg a szivárvány színeinek széles skáláján ragyogó gyöngyeinket, melyeknél a szív alakú csiszolástól a cseppig minden van, mi szemnek csak ingere lehet, ha csillogásról van szó!  

Neked már megvan a mintád, amihez a Swarovski kristályos gyöngyöket használod majd? Ha a válasz igenleges, válogasd ki a kedvenc színeidet, ha azonban még vacillálsz a mintát illetően, nézz körbe, hiszen a Swarovski gyöngyeink gyönyörű alapjaként szolgálnak ékszerekhez! A Shamballa kínálatunkat láttad már?