Termékek Menü

Sokkal több múlik az ékszer alkatrészek minőségén, mint gondolnád

Első hallásra jó ötletnek tűnhet lemenni a vegyesboltba, és párszáz forintért venni egy alapvetően silány minőségű gyöngyfűző szettet, hogy szórakozzon egy kicsit az ember otthon. 

 

 

Viszont az első 10-15 perc után nemcsak a képzeletbeli, de az igazi cérnák is elszakadnak, mert ezek az alapanyagok nem nagyon bírják a kiképzést. Így a damil elszakadhat, nem nyúlik eléggé, a gyöngyök más formájúak, nem mindig fér át rajtuk a használt tű vagy damil, és persze még ömlesztve is vannak, hogy válogatni is nekünk kelljen.

Pedig olyan jó ötletnek tűnt. Ha profi ékszert szeretnénk csinálni, akkor érdemes alaposan megnézni, hogy milyen ékszer alkatrészeket használunk, hiszen nem azért szenvedünk vele órákat, hogy az első hordáskor a damil elszakadjon, vagy a gyöngyök egyszerűen letörjenek. Így érdemes minőségi gyöngyökkel, damillal, cérnával, dróttal és megfelelő aprólékossággal készített kapcsokkal dolgoznunk, ha azt szeretnénk, hogy a gyöngyékszerünk két vagy öt év múlva is hordható, igényes és jó állapotú maradjon.

Így ahelyett, hogy arra próbálnál rájönni, hogy mi a profik titka, inkább csináld azt, amit ők: vásárolj minőségi ékszer alkatrészeket, hogy a Te gyöngyékszereid is mind csillogóak, strapabírók és igényes kinézetűek legyenek. Ez azért fontos, mert ha nem használsz jó ékszer alkatrészeket, akkor a végeredmény sem lesz olyan lenyűgöző, bármennyire is ráment akár egy heted. Dolgozz profin, minőségi alapanyagokkal, hogy az ékszereid irigylésre méltóan gyönyörűek legyenek.