Termékek Menü

Shamballa gyöngyök

A SHAMBALLA gyöngyökből készült ékszerek ma trendi, igazán csajos kiegészítői mindennapjaidnak.

A gyöngyszemek készítése során a lágy polimer gyurma alapanyagokat apró üveg kristályokkal borítják be, amelyek szépen beleülve a gyurmákba, kialakítják kis foglalataikat és véglegesen bele kötnek a gyöngyszemekbe.  
Nevüket a legenda szerint egy különleges városról kapták, melynek varázslatos pompáját tükrözik ezek az egyedi gyöngyszemek.

SHAMBALLA kínálatunkban megtaláljátok az átfúrt és a félig fúrt gyöngyszemeket egyaránt, melyeket jól képzett furat jellemez, így gyorsan tudsz dolgozni velük.
A félig fúrt darabokat, főként fülbevalók készítéséhez ajánljuk, az átfúrt gyöngyszemek felhasználásának pedig tényleg csak a képzeleted szabhat határt.
A szivárvány minden színéből válogathatsz a sztenderd fehérrel kezdődően, a lágy pasztellszíneken át, egészen az extrém sötét árnyalatokig vagy a mintás darabokig.

Az egyik legnépszerűbb ékszerek, amit ebből a gyöngy típusból készítenek, a SHAMBALLA karkötők, viseletük ragyogó, glamour élmény lesz.

Itt fontosnak tartjuk megjegyezni még, hogy sok esetben merül fel ezekkel a gyöngy típusokkal kapcsolatosan az eredeti vs. után gyártott darabok kérdése. 
A vásárlásnál jó tudni, hogy az eredeti Swarowski kristályokkal kirakott Shamballa gyöngyök megjelenése tökéletes, a kristályok teljesen szabályosak és egyformák a precíz gépi csiszolásnak köszönhetően, ami a gyöngyszemek darabárában is megmutatkozik, hiszen fogyasztói áruk 500 Ft/db-nál kezdődik.

A nálunk megvásárolható SHAMBALLA gyöngyök jó minőség üveg kristályokkal kirakott utánzatok. Szép kivitel jellemzi őket, a kövek stabilan illeszkednek a foglalatokba. Átlag fogyasztói áruk 100 Ft/db-nál kezdődik.  

Teljes kínálatunkat tekintsd meg kategóriánkban:

Vagy válogass alábbi kiemelt termékeink közül:

Tartalomhoz tartozó címkék: gyöngy