Termékek Menü

Shamballa az elegancia rímpárja

Ha szereted a gyöngyöket, ha minden szempontból elvarázsol, ha magadnak készítheted ékeidet, ha nem kívánsz lemondani a ragyogó eleganciáról, akkor a shamballa gyöngyöket épp neked találták ki.

 

Ezek a kiegészítők rendelkeznek egy olyan, nehezen megfogható, különleges bájjal, aminek köszönhetően egyediek. Karakterük lehetővé teszi, hogy speciális, extra ékeket alkoss magadnak, melyeket akár elegáns, ünnepélyes alkalmakkor is bátran viselhetsz! Nincs is annál jobb érzés, mint amikor a saját kezűleg előállított kiegészítőidet viselheted, de azért az sem akármi, amikor egy-egy rendezvényen megkérdezik: hol vetted az ékedet? A shamballa ugyanis olyan lehetőségeket kínál a gyöngyfűzés világában, mellyel mindezt elérheted

Kínálatunkban kapható teljesen, illetve félig átfúrt alternatíva is, pontosan azért, hogy egyéni céljaidnak megfelelően tudd alakítani kézműves tevékenységedet. Ha ez még nem lenne elég, akkor a színek változatossága biztosan levesz a lábadról. A hagyományos fehér szín mellett a szivárvány minden árnyalatát megtalálhatod. A pasztell lágy vonásai már nem csak a festmények vásznán jelennek meg, hiszen a kezedben tarthatod őket, gyöngyök formájában.

Ha te az extrém megoldások kedvelője vagy, akkor a szélsőségesen sötét árnyalatú shamballa a neked való, melyből igazán rejtélyes, titokzatos éket hozhatsz létre. Az, hogy végül milyen típusú kiegészítőt alkotsz kizárólag az ízléseden, stílusodon múlik. Ám ne felejtsd el, hogy az alapanyag minősége szavatolja a végeredmény milyenségét. Ebben az esetben egy pillanatig sem lehet kérdéses a maximális siker, hiszen a kézművességed minden eleme profizmusról, és professzionális anyaghasználatról árulkodik.

Tartalomhoz tartozó címkék: Shamballa gyöngyök Shamballa