Termékek Menü

SÁRGA – nyár, napfény, életerő

Haladunk tovább a szivárvány mentén, így most a sárga szín árnyalatai kerültek nálam terítékre. Nekem a nyárról a békés, élettel teli zöld mellett, a sugárzóan izzó Nap, a vöröses naplementék és a melegséget árasztó nyugodt napfelkelték jutnak eszembe.

A sárga számomra és a köztudatban is elsősorban a naphoz kapcsolódó tevékenységek szimbóluma, így meleget, életerőt sugároz, a boldogság, vidámság, jókedv, aktivitás szimbóluma.

Talán elmondhatjuk, hogy mostanában nincs olyan szín a színpalettán, aminek valamelyik árnyalata éppen ne lenne trendi. Idén a sárga árnyalatai közül a kicsit mattosabb, meleg hatású kankalin sárga lett az év színe.

Termékeink között rengeteg sárga árnyalatú gyöngyöt, fűzőanyagot találtok, legen az egy csillogó shamballa, egy finom mintázatú porcelán gyöngy vagy éppen egy tökéletesen megcsiszolt CSEH üveggyöngy.

A sárga színt a spirituális életben a napfonat csakrához, vagyis az emberi szervezet középpontjához kötik, így segíthet feltölteni szervezetünket életerővel, energiával. Itt a fény. a megszerzett tudás, az akaraterő és a változás szimbóluma. Ásványgyöngyei a citrin, a tigrisszem, illetve a borostyán.

Egy biztos, hogy egy jól megválasztott sárga árnyalattal, legyen az kiegészítő vagy ruhadarab nem csak a saját kedvedet teheted derűsebbé, megjelenésedet élettel telivé, hanem a környezetedet is jókedvűvé, nyitottabbá varázsolhatod.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog