Termékek Menü

Rózsaszínben tündököl a rózsakvarc

Ha egy olyan ásványt keresel, amelynek a segítségével igazán nőies ékszereket tudnál készíteni, akkor van számodra egy javaslatunk. A rózsakvarc bármelyik hölgyet képes elvarázsolni, hiszen fantasztikusan néz ki a rózsaszínű ásvány!

A webáruházban kapható többféle, rózsakvarcból készített gyöngy is, ezért innen rendelj, ha egy jó minőségű ékszert szeretnél létrehozni. A honlapról rendelhető hat vagy nyolc milliméteres átmérőjű, gömb alakú termék is, ezért csupán rajtad múlik annak az eldöntése, hogy szerinted melyik gyöngy mutatna a legjobban rajtad. Akkor sincs gond, ha nem szereted annyira a szabályos geometriai formákat, mert a kínálatban van természetes alakú rózsakvarc is.

Igény esetén akár marokkói ásványokat is vehetsz, amelyek a színükben egy kicsit különböznek a hagyományos rózsakvarctól. Figyelj oda arra, hogy a kövek három kategóriába (A, B és C) vannak osztva a méreteik szerint. Mivel a rózsakvarc egyáltalán nem drága, ezért bátran rendelhetsz belőle akár nagyobb mennyiséget is, ha egy hosszabb nyakláncot szeretnél létrehozni. Annak a megemlítéséről se feledkezzünk meg, hogy a megfigyelések szerint a rózsakvarcnak pozitív élettani hatásai vannak, hiszen képes erősíteni a szívet, illetve gondoskodik a szellem és a lélek tisztításáról.

Ennek alapján tehát az ásvány tökéletes lehet a romantikát kedvelő hölgyek számára. A rózsakvarcból készült termékeket ajándékba is bátran lehet adni, hiszen szinte mindegyik nő kedveli a dekoratív, kézműves ékszereket. Persze az sem gond, ha Te inkább magadnak szeretnél megalkotni egy csodálatos szettet a rózsaszínben tündöklő ásvány felhasználásával.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog rózsakvarc ékszerek