Termékek Menü

Rózsakvarc, a legromantikusabb ásvány

Az ékszerészet, legyen az profi vagy hobby szintű számos alapanyaggal dolgozik, melyek közül a legnépszerűbbek közé tartoznak a különféle kövek, ásványok.

Biztosan a te kezedben is járt már sokféle anyag, amelyekből különböző kreatív tárgyak, ékszerek készültek. Az egyik legkedveltebb anyag, amiből különféle romantikus ékszereket készíthetsz a rózsakvarc. Ez a szép ásvány nem véletlenül sokak kedvence, mert szépsége mellett számos kedvező élettani hatása is van, és nem utolsó sorban az érzelmek központjára, a szívre is pozitív hatással van, erről magad is meggyőződhetsz, ha kipróbálod.

A rózsakvarc éppen ezért elsősorban nőies ékszerek készítésére alkalmas, erre predesztinálja formagazdagsága, lágy, kellemes benyomást keltő megjelenése. A rózsakvarc kapható gyöngy formájában, valamint marokkő és ásványsplitter formában is. Önálló ékszerek elkészítésénél is hálás alapanyag, de használhatod színes füzérek kiegészítő elemeként is, hiszen sok más anyaggal jól harmonizál, de apró dísztárgyak, művészeti alkotások alapanyagaként is nagyon sokoldalú. Gyűrűkbe, brilliánsokba, melltűkbe foglalva nagyon mutatós kiegészítője lehet estélyi ruhádnak, hisz nem túl harsány, de mégis figyelemfelkeltő diszkrét eleganciája.

A rózsakvarc, bár egy eléggé gyakran előforduló alapanyag, olyannyira népszerű, hogy sokan hamisításával is próbálkoznak, ha tehát ilyen anyagot vásárolsz, mindig gondosan vizsgáld meg, de a legjobb az, ha egy megbízható webshopból rendeled meg magadnak, így nem olcsó bóvliért adod ki a pénzed.

Tartalomhoz tartozó címkék: rózsakvarc ékszerek rózsakvarc