Termékek Menü

Rózsakvarc ékszerek a szeretet szolgálatában

A rózsakvarc ékszerek kiválóan ékesíthetik az életedet, de akár ajándékként beragyoghatod általuk szeretteid napjait. 

 

 

Ha a kézműves ékremekek varázslata fogva tart, akkor valószínűleg nagy alapossággal válogatod meg a használt kiegészítőket. Több elv szerint is kiszemelheted a kellékeidet. Az egyik ilyen népszerű irányelv a szépség fókuszban tartása. Egyszerű, és nagyszerű: csak arra szentelsz figyelmet, ami maximálisan tetszik neked. Ami harmonizál egyéniségeddel, ami összhangban van elképzeléseiddel. A külső stílusjegyek, a megjelenés milyensége meghatározó akkor, amikor egyedül a fizikai paraméterek alapján keresgélsz. A másik elv, ha kicsit más szemmel nézel az egyes kiegészítőkre, és a benső értéküket is megítéled. Hogy mire gondolunk?

Nos, ez a rózsakvarc esetében annyit tesz, hogy számba, és számításba veszed az ásványra jellemző egyedi jellemvonásokat. Megannyi szakirodalom foglalkozott, s foglalkozik ezzel a témával. Nem véletlenül. Vitathatatlan tény ugyanis, hogy az ásványok rendelkeznek valami nehezen megfogható, ám annál könnyebben érezhető plusz töltettel. Az persze más aspektusa a témának, hogy van aki számára ez nem mérvadó, abszolút nem lényeges. A rózsakvarc érdekes, mert szép, színe tökéletes, alakja éppen passzol minden elképzeléshez, és ennyi. Nincsen se kisugárzásról, se ragyogásról szó. Ez a megközelítés sem rossz, pusztán csak gyakorlatias. Ám, ha téged mélyebben is érdekelnek az ásványok, akkor keresgélésedet erre a tudásodra alapozhatod.

A rózsakvarc ékszerek ereje

A rózsakvarc a szeretet, az összetartozás köve. Testi-lelki értelemben segíthet abban, hogy az érzéseket egyrészt ki tudd fejezni, másrészt be tudd fogadni. Mindkét terület nagyon lényeges, hogy rendben legyen, mivel kizárólag így teremthető harmónia az életedben. Persze bátran választhatod pusztán az esztétikus pozitívumokat. A szépséget, a rózsás kisugárzást, a kvarcos ragyogást. Ha ezekre alapozol csodálatos, szemkápráztató végeredménnyel, igazi ékremekkel gazdagodhatsz. Ha pedig mégis figyelembe veszed az egyéb tulajdonságokat is, akkor nem csak testi értelemben csempészhetsz hétköznapjaidba fényes varázslatot, hanem a lelked színterét is pillanatok alatt bevilágíthatod.

Tartalomhoz tartozó címkék: rózsakvarc ékszerek rózsakvarc