Termékek Menü

Pozitív megerősítés egy karkötőbe csempészve - biztonságban vagyok karkötő

A gyerekek mindig tanítanak nekünk valamit. Hihetetlen, hogy milyen tisztán látják még az életet. Az én életemben gyermekeim születése ösztökélt arra, hogy magamat is egyre jobban megismerjem és rájöjjek, hogy milyen sok hibám van, mennyi mindenen szeretnék változtatni.

 

1. Pozitív megerősítés egy karkötőbe csempészve

 

Rá kellett jönnöm például, hogy mennyire nincs önbizalmam.

Ez indított el az úton, hogy fel akarjam építeni ezt magamba, amire persze rengeteg módszer létezik és mindenkinek magának kell megtalálnia a hozzá legközelebb állót. Na de ez a röpke cikk nem az én életutamról fog szólni, ez csak egy kis bevezető volt a témához ;). Inkább csak azt szeretnénk kiemelni a magunk módját, hogy milyen hatalmas ereje van a pozitív megerősítésnek a saját életünkben és gyermekeink nevelésében.

Néhány pozitív, szeretettel teli mondattal hatalmasat segíthetünk nekik (vagy magunknak ;)).

És miért ne tehetnénk ezt meg akkor is, amikor nem vagyunk mellettük.

Talán a tini kor az egyik legérzékenyebb időszak a fejlődésünkben, így a "megerősítő karkötőnket" az ő ízlésüknek megfelelően igyekeztünk kialakítani mind forma, mind pedig színvilágában.

 

Sok szeretettel töltsétek le innen a mintát!

 

 

 

 

 

 

1. Biztonságban vagyok

 

Az én kisfiam tavaly szeptemberben kezdte meg az iskolát. Mint a legtöbb szülőnél nem csak maga az iskola kezdés hozott egy csomó új feladatot az életünkbe, hanem a kevésbbé szigorú felnőtt felügyelet, az iskolai élettel járó nagyobb szabadság és a számára kitágult társadalmi réteg is.

Az első változásokon már szerencsésen túl jutva, találjuk praktikus biztonsági megoldásnak a szülő telefonszámával ellátott karkötőket a kisebb gyermekek számára. Így akár ha az iskolában van rá szükség, akár egy nagyobb rendezvényen szakad el véletlen a szüleitől a gyermek, akkor is könnyen tudnak neki segíteni a járó kelők.

Iskolába járó gyerekeknél még az oldal tévesztés rögzítésében is segítségére lehet a gyermeknek ;) Készült egy vidám lányos és egy vagány fiús is ;) Mindkettő könnyen felvehető, gyors technikával készült. Töltsétek le innen...