Termékek Menü

Paracord karkötő készítése makramé technikával

Ha egy igazán trendi karkötőre vágysz, akkor a legjobb helyen vagy. A Gyöngyékszer webáruházban kedved szerint válogathatsz a különböző stílusú ékszerek között, amiket bárhova fel tudsz venni. 

 

 

 

 

Az idei év slágere a paracord karkötő, ami annak köszönheti a népszerűségét, hogy nagyon egyszerű elkészíteni, de a végeredmény mégis mutatós. Válaszd ki az ízlésednek megfelelő zsinórt és már indulhat is a kreatív alkotás! A kínálatban rengetegféle színű és vastagságú változat megtalálható, amik mindegyike tökéletes alapanyagul szolgál a paracord karkötőhöz.

Mielőtt nekiállnál elkészíteni a sajátodat, ne feledkezz meg a zárszerkezet kiválasztásáról se! Egy jól kiválasztott csat praktikussá teszi az ékszert és hozzájárul ahhoz, hogy egységes stílusú legyen. A paracord karkötő alapja a makramé fonás, amit bárki könnyen el tud sajátítani. Amennyiben még csak most ismerkedsz az ékszerkészítés rejtelmeivel, akkor is bátran nekivághatsz a műveletnek. Az inspirálódáshoz érdemes képeket vagy videókat nézegetned, mert így láthatod, hogy a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

A szálak mennyiségét is variálhatod, de arra is lehetőséged nyílik, hogy a paracord karkötőt többféle színű zsinórokból készítsd el. A makramé technika elsajátítása után a fantáziádra van bízva, hogy milyen ékszerrel gazdagítod a repertoárodat. Hidd el, hogy ha egyszer nekiállsz a paracord karkötő gyártásnak, akkor nem fogod tudni abbahagyni. Már csak az alapanyagokat kell beszerezned hozzá? Akkor nézz körül az oldalon és add le a rendelésed még ma!