Termékek Menü

Nem maradt időd az alkotásra? Válaszd a kész orvosi fém fülbevalót!

Ha azon kapod magad, hogy még mindig nem álltál neki az ékszer készítésnek, az ominózus esemény időpontja viszont sebesen közeleg, akkor a legfontosabb, hogy ne ess kétségbe! 

 

 

 

 

A kínálatunkban nemcsak alapanyagokat találhatsz, hanem kész ékszereket is, amiket csak fel kell venned, és máris tökéletes lesz a kinézeted. Adott esetben nem feltétlenül kell egy egész ékszerkollekciót magadra öltened, néha sokkal nagyobb hatást érsz el, ha csak egy-két különleges darabot viselsz. Az orvosi fém fülbevaló például remek választás több szempontból is. Először is tagadhatatlan, hogy nagyon szép.

Kis mérete ellenére úgy csillog, mint a nagyobb ékszerek. Ami a színeket, formákat illeti, kedvedre válogathatsz a kínálatban, hiszen az orvosi fém fülbevaló tárháza meglehetősen széles. A választékot apró gömbös, szív és csepp formájú darabok teszik egésszé, bizonyos modelleket pedig cirkóniakő díszíti. Az, hogy melyik bizonyul ideális választásnak, kizárólag az egyéni ízlésedtől függ, és persze a ruha kinézetétől, ami majd rajtad lesz. A dekoratív kinézet azonban csak az érem egyik oldala.

Ha minden szempontból elégedett szeretnél lenni az általad viselt ékszerekkel, akkor arra is oda kell figyelned, hogy ne csak szépek, hanem kényelmesek is legyenek. Az orvosi fém fülbevaló 100%-ban hipoallergén, ami azt jelenti, hogy akkor is fel tudod venni, ha érzékeny bőrtípusod van, és más ékszerek kiütést, bőrirritációt vagy allergiás reakciókat okoznak. Ezen termékeink esetében ettől nem kell tartanod, hiszen teljes mértékben bőrbarát anyagból készülnek.