Termékek Menü

Neked mit üzennek a rózsakvarc ékszerek?

A rózsakvarc ékszerek valószínűleg mindenkinek más információt tartogatnak. Van, aki pusztán elragadó szépségüket veszi észre. Ez sem rossz megközelítés, és a valóságot abszolút mutatja.

 

 

Ám nem ez az egyetlen helyes perspektíva, különösen akkor, ha az ásványok világát vesszük górcső alá. Kár lenne ugyanis elmenned szó nélkül a kövek extra tulajdonságai mellett, melyek nem merülnek ki a szépségben, vagy szemre való megjelenésben. Akad olyan, aki (a fentiekből logikusan következtetve) hangsúlyossá teszi a kőben rejtőző, láthatatlan, de közismert jellemvonásokat.

Ezek azok a kézzel ugyan meg nem fogható, de szívvel-lélekkel kiválóan detektálható, kisugárzáshoz hasonlító rezgések, amik pozitív irányban befolyásolhatják közérzetedet, állapotodat, egészségedet. Ha valaki mereven elzárkózik ezektől a „feltételezésektől”, akkor természetesen nem marad más, mint az első út. Az is gyönyörű, az is különleges, hiszen egyedülálló módon mutatja be, milyen sokra képesek a rózsakvarc ékszerek. A rózsaszín árnyalat nem biztos, hogy mindenkinél osztatlan sikert arat, s ez így van rendjén. Furcsa lenne, ha mindenkit elvarázsolnának a rózsakvarcra jellemző külső jegyek. Igazán nőies ékek varázsolhatóak a segítségével, de ne gondold, hogy az ilyen módon kialakított ékek pusztán Barbie babáknak valóak. Korántsem.

A rózsakvarc ékszerek megfoghatatlan jellemzői

Lehet, hogy te a második kategóriába tartozol, s bizony erőteljesen érdeklődsz a kövek gyógyhatása iránt. A rózsakvarc esetében megannyi dologról lehet beszélni, a különböző, hivatalos források alapján, kezdve a szeretet megerősítésével, folytatva a kapcsolatok megszilárdításával, zárva pedig az alázatos elfogadással. Ha ezeket az ékeket felveszed, akkor rögtön melegséget érezhetsz. Ez bizonyítja a legjobban az összeilléseteket, úgyhogy a legjobb, ha minden ékszer esetén ezt az érzetet keresed, ugyanis akkor garantáltan biztos lehetsz a többletjelentés jelenlétében. Persze, ha tényleg csak a külső stílusjegyek tartanak rabságban, akkor végig nézve kínálatunkat, s a benne található modelleket bátran válaszd ki kedvencedet, mely leginkább tükrözi egyéniségedet.

Tartalomhoz tartozó címkék: rózsakvarc ékszerek rózsakvarc