Termékek Menü

NARANCS – életöröm, aktivitás, alkotó erő

Minél több színben látjuk, érzékeljük a világot, annál rugalmasabbak leszünk saját életünkben is. Ha meglátjuk mindenben a jót, a szépséget, akkor könnyebb elviselnünk a nehezebb, szürke napokat vagy lehet nem is látjuk annyira szürkének, mert azokban is sikerül észrevennünk azt, ami éppen az adott pillanatban tökéletes.

Könnyebben alkalmazkodunk a folyamatosan változó világunkhoz és hagyjuk magunkat könnyedén sodródni az élet folyásával, nem túlaggódni a jövőt, nem rágódni a múlton, hanem megállni a jelenben és észrevenni a pillanat szépségét.

Minden színről eszünkbe jut valami. A narancssárgáról én leginkább az életörömre, a tűzre, az alkotásra, az ötletgazdagságra asszociálok. Ebben az árnyalatban is hozott ki a PANTON egy árnyalatot az év színének, mégpedig a lángnarancssárgát, íme…

Az biztos, hogy csak pozitív, energiával teli dolgok jutnak eszembe róla, nem véletlen, hogy a spirituális életben a narancs, a szakrális csakra színe. Ez az energiaközpont az alhasban található, mely az érzelmek, az érzékelés, az alkotó erők, a szexuális energiák központja. Az életöröm színe. A társaságot kedvelő vidám temperamentumú emberek vonzódnak hozzá. A narancssárga szín kedvelése, magabiztos aktív emberekre jellemző, akikben megvan a belátás, befogadás, elengedés képessége.

Sok narancs árnyalatú gyöngyöt találtok meg áruházunkban, akár akril, akár üveggyöngy

eink között szemezgetve. Az ásvány gyöngyök között, ebben a színben pompáznak például vörös csíkos achát ásványgyöngy, a korall jáde vagy éppen a korall gyöngy.

Hamarosan TURI kategóriánkban is találtok majd igazi „narancsos álom csomagokat”.

Nézzetek vissza hozzánk! Íme egy fotó ízelítőként….

Viselj sok narancssárgát és érezd a rád ragadó életörömöt smiley!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog