Termékek Menü

Minden kezdet nehéz...

Amikor webáruházunk felépítésén álmodoztunk, egyhangúan úgy képzeltük el, hogy mi sokkal személyesebbé szeretnénk tenni a boltunkat, mint ahogy azt a nagy átlagban tapasztalhatjuk. Ennek lehetőségét, egy a ma legkézenfekvőbb online eszköz, egy blog kialakításával próbáljuk elérni.

Ez egy olyan felülete az áruháznak, ahol lehetőségünk van bemutatkozni és a jövőben olyan érdekes és hasznos történeteket osztani meg veletek, ami lehet, hogy éppen csak szórakoztató és feldobja a napotokat, vagy olyan témát feszeget, amit az ékszerkészítés során tudtok majd a későbbiekben kamatoztatni.

Hát vágjunk is bele…smiley

Kőhegyiné Tőczik Erzsébetnek hívnak, de a barátaimnak csak Lizasmiley Mint a legtöbb nő én is szenvedélyes vonzalmat érzek a szép ékszerek iránt, emellett pedig kerestem egy olyan hobbit, amiben alkothatok, és közben kikapcsolódhatok a mindennapi élet mókuskerekéből.

Így kezdtem el gyöngyfűzéssel foglalkozni. Ahogy teltek az évek és egyre gyakorlottabb lettem, szebbnél szebb darabok kerültek ki a kezem közül, ezeket majd a későbbiekben be is mutatom nektek, hátha hasznos ötleteket merítetek belőlüksmiley

A gyöngyök szeretete és a bennük rejlő számtalan lehetőség juttatott el engem és a férjemet arra a döntésre, hogy egy saját vállalkozást építsünk fel erre a termékkörre. Tavaly januárban megalapítottuk a Gyöngyékszer Kft.-t és célul tűztük ki, hogy gyöngy és ékszer alkatrész kínálatunkat a vevői igényeknek és az aktuális trendeknek megfelelően alakítsuk ki és bővítsük.

Minden törekvésünk arra irányul, hogy kedvező áron, jó minőségű termékeket juttassunk el hozzátok. Hogy nektek is megérje…

Értékesítési felületként, a legjobb megoldásnak egy webshop kialakítását találtuk, de ez nem volt olyan egyszerű feladat, mint ahogy azt a kezdetekben gondoltuk. Főleg, ha egy tündéri, izgő-mozgó kisgyerek mellett és csak másodállásban próbálkozunk vele…smiley Így az idő és főként annak hiánya, arra ösztönzött minket, hogy fel kell vennünk egy alkalmazottat. Így idén januárban kicsi, de annál elhivatottabb 3 fős csapattá nőttük ki magunkat.

A kolléganő, szintén fiatal, kisgyermekes anyuka, a marketing területén szerezte korábbi tapasztalatait, így pont kapóra jött ismerete a webshop beindításához. Hosszú, aprólékos munka után végre eljutottunk oda, hogy most megnyitjuk online áruházunkat a nagy közönség felésmiley, felétek.

A Gyöngyékszerbolt webáruház nem csak egy szimpla vásárlói felület lett/lesz. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy nálunk többet kapjatok a termékeknél. Ezért indítottuk el blogunkat, ezért olvashatsz érdekességeket híreink között és ezért tartogatunk még sok újdonságot a tarsolyunkban a jövőre nézve is…

Látogass el ide a jövő héten is – a hamisított ékszer alapanyagokról fogjuk megosztani veletek a tapasztalatainkat…

További szép napot mindenkinek! Liza

Tartalomhoz tartozó címkék: blog