Termékek Menü

Milyen fülbevaló alapokat választhatsz?

Ezúttal egy mutatós fülbevalóval szeretnéd gazdagítani az ékszer kollekciódat? Akkor mint mindig, az első lépés most is a megfelelő alapanyagok és kiegészítők begyűjtése kell legyen, amik lehetővé teszik, hogy az elképzelésednek megfelelő ékszerek születhessenek. 

 

 

 

 

Mielőtt bármibe is belekezdenél, érdemes szemügyre venned a fülbevaló alap kínálatunkat, hogy nagyjából körvonalazódjon benned, milyen lehetőségek közül választhatsz. Az alapokat két nagy csoportra bonthatjuk, vannak az akasztós és vannak a bedugós fajták. Az, hogy melyik bizonyul ideális alternatívának, attól függ, hogy milyen stílusú, méretű fülbevalók elkészítését tűzted napirendre.

Ha azt szeretnéd, hogy a gyöngyök elegánsan csüngjenek a füled alatt, akkor egyértelműen az akasztós fülbevaló alap mellett tedd le a voksodat! Ezek a típusú ékszerek remek választásnak bizonyulnak azokra az alkalmakra, amikor elegáns öltözékben kell megjelenned, de ha a hétköznapokban is szeretsz csinosan felöltözni, akkor természetesen annak sincs akadálya, hogy munkába vagy egy sétához felvedd. Viszont, ha inkább a kisebb, visszafogottabb ékszereket részesíted előnyben, akkor a bedugós fülbevaló alap a nyerő választás.

Bármelyik beszerzése mellett is döntesz, ne feledkezz meg a fülbevaló hátsó elemről, ami biztos tartást ad az ékszereidnek. Bár az akasztós fülbevaló alapok esetében nem feltétlenül van rá szükség, de azért nem árt az óvatosság. Nem egyszer előfordult már, hogy a lógós fülbevaló érthetetlen módon kicsúszott a helyéről, a viselője pedig bottal üthette a nyomát.