Termékek Menü

Miért készítsd gyantagyöngyből az ékszereidet? Megmutatjuk!

Az ékszerkészítés első lépése mindig a tervezés, vagyis a kiválasztott anyagok, színek, formák összepárosítása. 

 

 

 

 

 

Ha nincs előre letisztázva a koncepció, akkor könnyen megeshet, hogy káoszban végződik az alkotómunka, a végeredmény pedig nem nyeri el a tetszésedet. Most egy igazán különleges alapanyagot szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, ami nem más, mint a gyantagyöngy. Ez a szivárvány minden színében nagyon szép, többek között a citrom, a lime, a narancs, a pink, az orgona lila és a kávé árnyalat is elérhető a kínálatunkban.

A tarka gyöngyök nemcsak a hagyományos gömb formában készülnek, hanem virág alakban is. A színskála ebben az esetben is nagyon széles, ráadásul olyan különleges árnyalatokkal is kibővül, mint például a királykék, a papagájzöld és a türkiz. A gyantagyöngyök nem csupán színben, hanem méretben is eltérnek egymástól. A gömb alakú fajták 8 milliméteresek, a virág formájúak pedig 9x7 milliméteresek. Bár az ékszerkészítés során nagyon fontos az alapanyagok kinézete, ugyanakkor a minőségre is érdemes figyelmet fordítanod.

Hiába alkotod meg álmaid ékszerét, ha az néhány nap után veszít a szépségéből, például megkopik vagy más módon sérül. A gyantagyöngy használata esetében ettől nem kell tartanod, hiszen a tartósság és a kopásállóság a két legfőbb tulajdonsága. Ennek köszönhetően bátran hordhatod az ebből készült kiegészítőket a mindennapokban is, mert nem kell féltve őrizned ezeket az ékszeres fiókodban. A tökéletes eredmény érdekében az alapok tekintetében is érdemes a strapabíró, masszív fajtákat választanod, amik jól bírják a fizikai hatásokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyantagyöngy strapabíró gyantagyöngy