Termékek Menü

Mi ott leszünk! Te csatlakozol? – Ma kezdődött az országos Teszedd március 18-24.

Valószínű nem mondunk nektek újdonságot azzal, hogy az emberiség hulladék termelése, mára világméretű problémává nőtte ki magát. Talán elmondhatjuk azt is, hogy a legnagyobb veszélyt az emberiség és a Föld számára mi magunk jelentjük. De FONTOS tudatosítanunk, hogy bennünk van a MEGOLDÁS is. Mindannyiunk felelőssége, hogy a saját környezetünkben hogyan kezeljük a szemetet, mit tanítunk gyermekeinknek, hajlandóak vagyunk-e többet tenni érte, mint sajnálkozni rajta és megteremtjük-e azt a jövőt, amilyet látni szeretnénk.

 

Már egy ideje foglalkoztat minket a gondolat, hogy hogyan tehetnénk a saját tevékenységünket is „ZÖLDDÉ”. Erre 2019-ben nagy hangsúlyt fektetünk folyamatosan és terveink szerint szeretnénk kidolgozni egy olyan csomagolási rendszert, ami elsősorban újrahasznosított anyagokat alkalmaz, ezzel pedig minimálisra csökkenti a Gyöngyékszerbolt ökológiai lábnyomát.

Ezen a héten az ország több mint 3 000 pontján, több mint 240 000 jelentkezett önkéntes gyűjti a szemetet, bárhova be tudsz csatlakozni Te is.

Mi kis csapatunkkal kisvárosunkat igyekszünk tisztábbá varázsolni.

Ha az alkotáson kívül a környezetvédelem is szívügyed, ne habozz csatlakozni hozzánk, vagy a környezetedben lévő pontok bármelyikéhez.

A mi találkozási pontunk:

2019. március 24. vasárnap 10:00

GYÖMRŐ, Ady U. 6.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír