Termékek Menü

Méz jáde guru gyöngy 10 mm

Ár:
790 Ft
Cikkszám: MEZJADEGURUGY10

Jellemzői: jáde ásványból készült Guru gyöngy, 3 furattal

Válaszd ezt, mert...: elkészítheted vele a saját lekedhez szóló tökéletes mala-dat

Elérhetőség: Elfogyott
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A mala, vagy másnéven buddhista imafüzér az elmondott mantrák számolását segíti az elmélyülések során. A malán a legnagyobb szem a Guru gyöngy, ami a tanítót szimbolizálja. 3 furat található rajta, melyen kétoldalt be lehet vezeti a fűzőszálat és a harmadikon pedig ki. 

Az alapkő a legtöbb esetben a fehér jade. A méz jade  ásványok lágy, sárgás színűknek köszönhetően melegséget csempésznek a lelkünkbe. A szakirodalom a fehér jade (miután ez az alapkő) számtalan élettani hatásáról számol be, mi csak néhányat emelünk ki ezek közül... Jótékony a vesékre és a mellékvesékre, eltávolítja a méreganyagokat. Szellemi hatásaként, megszűri a zavarokat, segíti a döntéshozást, leghasznosabb útra tereli az energiát...

Kölönböző tipusú Guru gyöngyeinkkel össze tudod állítani a saját lekedhez szóló tökéletes malát. Viselheted a csuklódra csavarva vagy a nyakadba akasztva, de akár egy kis szövet tasakban a táskádba vagy a zsebedbe is rejtheted. A tibeti buddhizmusban hagyományosan 108 gyöngyből álló füzért használnak, a szemek nagysága 8 mm-es méretben ideális, ez a méret a tökéletes a mantrázáshoz (nem túl kicsi és nem is túl nagy).

Válogass kedvedre a megfelelő ásvány vagy fa gyöngyeink közül.

guru méret 10 mm
kalabas méret 7,5 mm
furat kb. 1,5-2 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek