Termékek Menü

Méz gumírozott PANDORA üveggyöngy - II. osztályú

Ár:
35 Ft
Cikkszám: MEZGPAÜGYIIO

Jellemzői: gumírozott üveg és ezüst színű ötvözet alapanyag, felületén a gumírozás enyhén cirádás, ezért kapta a II. osztályú megnevezést. Számunkra ez a felületi "eltérés" nemhogy hibássá, még inkább érdekessé tette a gyöngyszemet, ezért is került fel ebbe a kategóriánkba

Válaszd ezt, mert...: ma a PANDORA gyöngyök a legtrendibb ékszer alapanyagok, gumírozott változatából fiatalos, matatós darabokat készíthetsz belőle Leírásunk, paramétereink illetve ajánlatunk bármelyik szín esetén megállja a helyét!

Elérhetőség: 26 db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Pandora gyöngyeink között több stílust is megtalálsz, a gumírozott üvegektől kezdve egészen a ragyogó strasszos darabokig. A méz II. osztályú gumírozott PANDORA üveggyöngy speciális felülete szinte teljes kopásállóságot biztosít a gyöngyszemeknek. Gumírozott üveggyöngyeinkkel, köztesekkel, charmokkal kombinálva feltűnő, fiatalos karkötőket készíthetsz. A tökéletesen sima, matt felület azt az érzete kelti, mintha puha cukorból fűzött ékszereket viselnél. Alapnak ajánlunk például egy mutatós bőrfonatot. Nézz körül fűzőanyagaink között is... Ma az ékszerkészítés legtrendibb darabja!

alapanyag üveg, II. osztályú gumírozás
méret 15x11 mm
lyuk 5 mm
szín méz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek