Termékek Menü

Mennyi az utánozhatatlanul csillogó ametiszt ára?

Az ametiszt ára egyetlen esetben beszédes információ, ha értékeket is társítasz hozzá. Vagyis, ha felállítod azt a bizonyos ár/érték arány mérleget, ami amennyiben kiegyensúlyozottságot mutat, akkor minden rendben. 

Ha pedig az értékek felé billen a mérleg nyelve, akkor aztán tényleg jó üzletet csinálhatsz. A kérdés már csak az, hogy miért érdemes az ametisztre szavaznod, ha a szíved csücske a gyöngyfűzés, ékszer készítés? Nos, az első érv, ami az ásvány mellett szól, az a nyilvánvaló szépsége. Ez nem igényel magyarázatot: a lila árnyalataiba öltözött kristály ragyogása magáért beszél.

Azonban a soron következő pozitívumok végképp eldöntik az ametiszt ára és érteke közti mérlegelést. Ugyanis az ásványok úgy általában rendelkeznek némi plusz erővel, energiával. Sokan lelki-testi értelemben véve támogatókként is használják ezeket. Lehet, hogy Számodra ez a vonulat annyira nem érdekes, mert nem igazán hiszel benne, de az is elképzelhető, hogy már tapasztaltad a saját bőrödön, mire képesek a kristályok. Mindenesetre kár lenne úgy tenni, mintha nem rendelkeznének valami megfoghatatlan kisugárzással, ami akaratlanul is reakciókat generál.

Ha tudatos vagy ebben a témában, akkor az ékkészítéseidet konkrétan az egyes ásványok tulajdonságaihoz és a jövőbeli ékszertulajdonos igényeihez szabhatod, ezáltal aztán duplán valódi szuvenírrel gazdagítva az elkészült kézműves remekeid sorát. Az ametiszt ára megfizethető, a beruházás nem kíván Tőled teljesíthetetlen áldozatokat, lemondásokat, az pedig nem vitás, hogy a beszerzéssel kizárólag jól járhatsz. Amennyiben pusztán a látható előnyöket veszed górcső alá, akkor is, ám ha még hozzászámítod a láthatatlan, de nagyon is érzékelhető pozitívumokat, akkor készen is van a vásárlásra sarkalló képlet.

Tartalomhoz tartozó címkék: ametiszt ametiszt ára