Termékek Menü

Melyek az ásvány vásárlás látható és rejtőző előnyei?

Az ásvány vásárlás kiváló ötlet, pláne, ha az ékes kövek közbenjárásával utánozhatatlan ékremekeket készítesz. De valójában mi a sikerük, és ezáltal a Te sikered titka? 

Elsősorban a szépségük. Jóformán mindegy, hogy rózsakvarcra, hegyikristályra vagy macskaszemre szavazol, az értékes belső mellé gyönyörű külső társul. Mi a helyzet a megemlített, benső pozitívumokkal? Nos, ezek azok a tudható tények, amiknek a figyelembe vétele opcionális. Vagyis akad olyan ékszerkészítő, aki gyakorlatiasan áll a kövekhez és csupán megjelenésük szempontjából használja fel és el ezeket.

Ám akadnak olyanok is, akik nagyon is tudatosan bonyolítják le az ásvány vásárlást, mert nemcsak ismerik a bennük rejtőző előnyöket, hanem megpróbálják ki is használni azokat. Egyik út sem jó vagy jobb, egyedül az a lényeg, hogy a szíved hangjára figyelj akkor, amikor vásárlásra adod a fejed. Tekintheted úgy is ezeket a különleges alapanyagokat, mint exkluzív kiegészítőket, viszont némi információs búvárkodás után, akár az életed részévé is teheted a kövekben megtestesülő pozitívumokat. A megrendelésre készített ékek ugyanúgy hordozhatják a testre és lélekre jól ható tulajdonságokat, mint az önmagadnak alkotott variációk.

Adott esetben személyre is szabhatod a kezedben megszülető ékkölteményeket, vagyis az ásvány vásárlás perceit a megrendelő kívánalmaihoz, problémáihoz igazíthatod. Az például köztudott tény, hogy a rózsakvarc a szívbéli ügyek egyensúlyának megteremtéséről híres, míg mondjuk a hegyikristály a tisztán látás egyik kézzel fogható jelképe. A sort a végtelenségig lehetne folytatni, de valójában kizárólag tőled függ, hogy mely ásványok érintik meg a szívedet és az alkotói tehetségedet.