Termékek Menü

Megszűnik a postán maradó ajánlott levél, mint szállítási mód!

FONTOS információt osztunk meg veletek. 2017. május 20-tól megszüntetjük a postán maradó ajánlott levelet, mint szállítási módot. Az elmúlt 4 hónap tapasztalatai és a ti visszajelzéseitek erősítettek meg minket ebben a döntésünkben.

Több esetben is megtörtént, hogy vásárlóinkat olyan stílusú hangnemben kezelték a postai alkalmazottak, amihez mi nem tudjuk a továbbiakban a nevünket adni és bár ezek rajtunk kívül álló okok, mégis a mi image-ünket is rontja a szemetekben.

Nem kapjátok meg rendesen az értesítő SMS-eket, amit meg kell jegyeznünk, mint külön szolgáltatás fizetünk a Magyar Postának.

Órákig tartó sorban állás és kudarcba fulladó keresés után, több esetben is megtörtént, hogy vásárlóink azt a tájékoztatást kapták, hogy a csomag nincs ott a fiókban, majd másnap kiderült, hogy mégis ott volt már korábban is, plusz időt és energiát rabolva így vásárlóinktól. A fiókokban ülő alkalmazottak természetesen önmagukat vétlennek állítják be és kikérik maguknak az esetleges ügyfél reklamációkat.

Úgy gondoljuk, hogy a Magyar Postán fennálló kaotikus helyzet miatt, mi a továbbiakban nem kívánunk felelősséget vállalni.

Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ez már a mi image-ünket rombolja és a ti életeteket is megkeserítse, így legjobb megoldásnak a postán maradó ajánlott levél megszüntetését találtuk.

Reméljük megértitek döntésünket és találtok a jövőben számotokra is kedvező szállítási lehetőséget áruházunkban.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír