Termékek Menü

MEGHITTSÉG karkötő készítő szett

Ár:
990 Ft
Cikkszám: MEGHDIY

Jellemzői: alkotás könnyedén, MEGHITTSÉG karkötő teljes egészében összekészítve neked az utolsó gyöngyszemig, cserélhető charmokkal, mellékelve az összekészítés YOUTUBE videó linkjét, ahol lépésről lépésre végig kísérünk az elkészítésen

A csomagot úgy állítottuk össze, hogy a karkötő több méretben is elkészíthető legyen. A felhasznált gyöngyök mennyiségével tudod alakítani a kívánt méretre az alkotásodat.

Válaszd ezt, mert...: tudjuk mindaddig amíg alkotunk, értelmes dolgot csinálunk, nincs válogatás, nincs időrablás, egy kattintás és egy csodás karkötő máris a tiéd

Elérhetőség: 7 db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Megálmodtuk a limitált szériás karkötő készítő szettjeinket, amibe igyekeztünk belecsempészni minden értéket, amit nektek átadni és a piacon képviselni szeretnénk.
Lepjétek meg vele magatokat, vagy barátaitokat, szeretteiteket, készítsétek el nekik könnyedén minden válogatás, sikertelenség nélkül, vagy ha jó a kézügyességük alkossanak ők maguk, vagy veled együtt, mert alkotni élmény. Hiszen tudjuk -  "Mindaddig, amíg alkotunk, értelmes dolgot csinálunk." Limitált kiadás, csak a készlet erejéig.

Méret gumis damilra fűzött karkötő
Anyaga piros roppantott üveggyöngy, gumis damil, sötét borostyán cseh csiszolt üveggyöngy, fém alkatrészek, charmok
Szín piros, borostyán

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók

Kapcsolódó termékek