Termékek Menü

Labradorit - a misztikus fényhozó

Színben egy nagyon visszafogott, már-már „szürke kisegérnek” is nevezhető, ásványról beszélünk, de a labradorit esetében is elmondható, hogy nem minden a külcsín, mert belül vannak az igazi kincsek. A labradorit hatástanilag messze túlnövi néhány látványosabb megjelenésű társát.

 

 

Egy könnyen beszerezhető ásványfajta. Legnagyobb lelőhelyei Oroszországban vannak, de bányásszák még Olaszországban, Grönlandon, Kanadában, és Skandináviában is.

Színjátszó ásványról beszélünk, aminek alap színe a szürkéstől a feketéig terjed kékkel és sárgával színezve. Nálunk a szürke árnyalatot kékes erezettel tudjátok megvásárolni 6, 8 és 10 mm-es méretben, gömb formában.

A spirituális életben nagy segítséget nyújtó ásvány, hiszen erősíti az aurát és megtartja az energiát. Növeli a tudatot és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe. Erősíti az intuíciót, a belső hangot. Az elemzést és az ésszerűséget egyensúlyba hozza az ösztönös megérzésekkel. Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban.

Gyógyhatásaként is kiemelnénk néhány dolgot… Csökkenti a vérnyomást, egyenletessé teszi a vérkeringést és a szívritmust. Kimerült állapotunkban új energiával tölt fel. Egyensúlyban tartja a hormonokat is.

A labradorit a csillagjegyek vonzásában a BAK köve. Segíti a jegy szülötteit megbarátkozni a kötelességeikkel, a sorsukkal és segíti őket, hogy jól éljenek ezekkel.

Összességében elmondhatjuk, hogy garantáltan nem lősz mellé, ha egy spirituális úton járó barátodat, egy labradorit ásványból készült karkötővel leped meg.