Termékek Menü

Különleges végeredmény paracord zsinór felhasználásával

Az ékszerkészítés sok örömöt tartogat a számodra, hiszen bátran kiélheted a fantáziádat. A változatos alapanyagok és a különleges technikák lehetővé teszik, hogy olyan darabokkal gazdagítsd a kollekciódat, amiket minden körülmények között szívesen hordasz. 

 

 

 

 

Megannyi más termék között a paracord zsinór is a rendelkezésedre áll. Érdekessége, hogy ejtőernyős kötélből fonják, erre utal a szó angol megfelelője, a parachutecord. Mivel rendkívül jól tűri a strapát, így a belőle készített karkötők akár örökösek is lehetnek. Persze ha szereted a változatosságot, akkor többfélét is legyárthatsz, hogy mindig az aktuális hangulatodnak megfelelőt tudd felvenni.

A paracord zsinórt sokféleképpen lehet formálni, hogy végül szemet gyönyörködtető legyen a végeredmény. A praktikus használat megköveteli, hogy kiegészítő elemeket is hozzátársíts, például csatokat vagy karabinereket. A plusz elemeknek a jelenlétét nem mindig a szükség diktálja, hiszen egy-egy formás elem sokkal esztétikusabbá teheti a kompozíciót. A paracord zsinórokra például megfelelő átmérőjű gyöngyöket is fel lehet fűzni.

Bármilyen ékszert is készítesz a méretekre mindig szentelj kellő figyelmet, különben a csatlakozások, összeillesztések láthatják kárát. A kínálatban minden alapanyagot és kiegészítőt megtalálsz ahhoz, hogy elkészítsd álmaid ékszereit. Ha kezdőként vágsz bele az ékszerkészítés izgalmas világába, akkor az egyszerűbb fűzési módszereket választ. Haladóként bátran új vizekre evezhetsz, hogy kipróbáld a bonyolultabb módszereket.

Tartalomhoz tartozó címkék: paracord zsinór paracord zsinór ár