Termékek Menü

Készüljünk együtt a TANÉV végére! - Alkoss a gyermekeddel közösen

Ismét egy alkalom, amire készülhetünk, varázsolhatunk. Az alkotás minden formáját imádjuk, de talán a legjobban azt szeretjük, amikor valakinek meglepetést készíthetünk. Hamarosan itt a tanév vége, és minden szülő, gyermek szeretné egy kis aprósággal meghálálni tanítójának az egész éves törődését. 

 

 

 

Minél személyesebb annál örömtelibb és, ha még együtt is készültök a gyerekekkel, akkor nem csak a sikerélmény lesz az övék, hanem olyan minőségi időt tölthettek együtt, ami pótolhatatlan.

Ez a kis meglepetés több szempontból is kiváló. Alkotói szemszögből, remekül begyakorolhatsz vele egyszerű alap technikákat, mint a kaboson ragasztás, hurokhajlítás, fűzés. Minőségi idő szempontjából, a gyerekek szinte meg tudják csinálni az egészet, neked csak a lezárásokban kell átvenned a stafétabotot  wink. Nálunk a 4 éves lányom remekül boldogul a fűzögetéssel és imádja. :) Végül, de nem utolsó sorban, ki ne szeretne ezekben a csodákban gyönyörködni a könyvespolcán, akár olyan gyűjtemény szerezhető be belőle, mint a könyvekből  heart

Töltsétek le innen a leírást....!