Termékek Menü

Kék - minden mennyiségben

Egyre közelebb érve az igazi forró nyárhoz, ebben a hónapban a nyugtató, hűsítő kék szín ihletett meg minket. Talán mert elsőként a csodás égboltra, vagy a tündöklő tengerre asszociálunk róla, ami hozzá tartozik a nyár ízéhez.

 

2017-ben is kihozta az év színeit a PANTON, köztük 3 kék árnyalattal, felhőkék, niagarakék, lápiszkék íme…

Tovább olvasom...

A kék is az a szín, aminek valamelyik árnyalata biztos, hogy trendi. Gondoljatok csak abba bele, hogy ma már a sötétkék az új „fekete” vagy ott van az örök ruhadarab, a farmer, ami szintén ebben a színárnyalatban a legközkedveltebb. Sokszor gondolok én is bele, hogy miért viseljem magamon a nyomasztó feketét, ha kicserélhetem valami sokkal kellemesebb színre, megtartva mégis az eleganciát. A farmer pedig örök szerelem…

Kiegészítőinket szintén a divat irányzatoknak megfelelően igyekszünk elkészíteni, megválogatni. Készletünket ezért is alakítjuk úgy, hogy, ti már az alapanyagok kiválasztásánál figyelembe tudjátok venni az aktuális trend színeket, így a legdivatosabb ékszereket készítve belőlük.

Ha már a trendnél tartunk fontos megjegyeznünk, hogy nem árt, tisztába lennünk vele, hogy a 4 évszak közül melyik alaptípusba tartozunk, így olyan színeket viselhetünk, amelyek valóban jól állnak nekünk és kiemelik szépségünket: Ez a tudatosság nem elhanyagolható a ruhák mellett a viselt ékszerek kiválasztásában sem.

Ha még nem tettétek ezt meg, az alábbi link segít nektek az alapszínetek meghatározásában – Jó szórakozást.

http://stilusmentor.hu/evszaktipusok/

Ásvány gyöngyeink között is megtalálhatók a kék szebbnél szebb árnyalatai, mintái. Így ebben a kis összefoglalóban is fontosnak tartjuk érinteni a színek és az ásványok gyógyító, esetlegesen spirituális hatásait, csak is ízelítő szándékkal, hogy felkeltsük az érdeklődéseteket, a téma iránt.

A kék színt a torok csakrához kötik, így az önkifejezéssel, őszinteséggel, kommunikációval van kapcsolatban. A kékről gyakran a biztonságra és a stabilitásra asszociálunk. Ez a szín szimbolizálja a reményt, a hűséget, a bölcsességet, a bizalmat, az igazságot és a mennyet. A kék szín nyugtató hatású, így ha figyelmünket kék dolgokra, akár az égboltra irányítjuk, segít csökkenteni a stresszt, lazítani a görcsös állapotokon, segíthet a stressz által kiváltott fokozott étvágy csökkentésében is.

Egyszóval kékre fel, és már ezzel is tettünk a stressz mentesebb életért!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog