Termékek Menü

Kásagyöngyök

A kásagyöngyök kategóriában alapvetően három típust különböztethetünk meg a távol keletről származó gyöngyöket illetve a cseh és a japán kásagyöngyöket. A három típus között a számottevő különbség a gyöngyök kivitelezésében rejlik. 
Míg a távol keleti területről származó gyöngyszemek formája nem egységes, addig a japán és a cseh cégek által gyártott üveggyöngyök miden darabja teljesen azonos méretű és formájú.

A kásagyöngyök a gyöngyfűzés magas iskolájának, a gyöngyszövésnek, a nélkülözhetetlen alapanyagai.
Ezekből az apró gyöngyökből látványos ékszereket, figurákat, kiegészítőket varázsolhatsz ezzel a technikával. Természetesen ezen kívül még számtalan más módszerrel készült ékszerhez is felhasználhatod őket.

A japán cégek közül az egyik legismertebb márka a TOHO kásagyöngy. Ezekből még tökéletesebb formákat tudsz szőni, a gyöngyszemek egységes, szabályos formájuknak, méretüknek köszönhetően, mivel azok teljesen pontosan illeszkednek egymáshoz.

TOHO üveggyöngyeink között jelenleg két formát a kerek round és a hatszögletű hexagon formákat találod meg.  

Rengeteg kész sablon létezik, amelyek segítenek elsajátítani a gyöngyszövést, de a legegyedibb elképzelések ott vannak benned, ne félj próbálkozni!

Teljes kínálatunkat megtekintheted kategóriáinkban:

Vagy válogass, alábbi kiemelt termékeink közül:

Tartalomhoz tartozó címkék: gyöngy