Termékek Menü

Karkötő kapcsok - hogy a kézzel készített ékszerek is profi minőségűek legyenek

Sokan nem is gondolnak bele, hogy mennyi minden múlik a részletekben. Így egy gyöngyszövés technikával elkészített meseszép karlánc is snassz lesz, ha nem kap egy csinos karkötő kapcsot, hogy kicsit professzionálisabban mutasson.

 

 

 

Az ilyen kis trükkökön múlik az, hogy gagyi vagy profi lesz az elkészített ékszer. Így fontos, hogy a már elkészült karlánchoz olyan karkötő kapcsokat válassz, ami illik a készítés során használt gyöngyök színéhez és stílusához.

Így a modernebb stílusú karkötőkhöz érdemes valamilyen vagány kapcsokat választanod, a kifinomult, minimalista stílusúakhoz pedig klasszikus, nem kirívó fajtát. Szerencsére ma már egyre praktikusabbak a karkötő kapcsok, így a legtöbb modellt fel tudod fűzni cérnával, dróttal vagy damillal, de egyes modellek ragaszthatóak is, ha épp ahhoz van kedved. S a legtöbb nálunk kapható modell mágnes kapoccsal van ellátva, így az elkészült karkötőt könnyen tudod majd fel- és levenni, nem kell bajlódnod a kikapcsolással, egyedül is menni fog.

A karkötő kapcsok nem valami nagy befektetésnek számítanak, viszont a hatást pont elérik: ezektől ápolt, igényes és aprólékosan kialakított és díszített karkötőid lesznek, melyekre garantáltan azt hiszik, hogy boltban vetted. Válogass a webáruházunkban található különféle típusú és kialakítású karkötő kapcsok közül, s rendeld meg mellé a megfelelő alapanyagokat, hogy saját készítésű ékszereidben tudj hódítani a szürke hétköznapokban.